Wilt u een meeting room of een event room huren in Brussel?

Ontdek de verrassende eventlocatie BluePoint Brussels en haar ondersteunende dienstverlening

BluePoint's 20 multifunctionele vergaderzalen en meeting rooms zijn ideaal voor het organiseren van uw bedrijfsevenementen en meetings in Brussel. BluePoint biedt u ook een brede waaier aan faciliteiten en ondersteunende diensten aan, die het organiseren van uw evenement eenvoudig en efficiënt maken.

Denk bijvoorbeeld aan audio-visueel materiaal en eventcatering. BluePoint is een one-stop shop voor meetings en evenementen in Brussel en biedt ook de meest recente technologieën aan om de beleving tijdens evenementen te verbeteren.

De vooruitstrevende en veelzijdige evenementenlocatie in Brussel is geschikt voor zowel kleine meetings en middelgrote vergaderingen alsook voor grote conferenties tot 450 deelnemers.

Zoekt u eerder naar een zaal voor een groot bedrijfsfeest of een outdoor evenement tijdens de zomermaanden? Hiervoor kan u eveneens bij BluePoint Brussel terecht! 

Naast professionele evenementen kan u bij ons ook terecht voor feestelijke evenementen, huwelijksfeesten en andere privéfeesten. Onze event experts helpen ook graag bij het op poten zetten van duurzame evenementen.

Indien gewenst kan u de organisatie van uw evenement uitbesteden aan het ervaren team van BluePoint.

Bovendien is de locatie gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en beschikt  ze ook over een ondergrondse parkeergarage.

 


Welk type evenement wilt u organiseren in Brussel?

 

bluepoint icon meeting
Vergaderingen
bluepoint icon bedrijfsevenementen
Bedrijfsevenementen
bluepoint icon feesten
Feestelijke evenementen
bluepoint icon outdoor events
Outdoor evenementen
bluepoint icon prive
Privéfeesten
bluepoint icon wedding
Huwelijksfeest
bluepoint icon duurzaam
Duurzame evenementen