• 09 21 blue s corner

Blue's Corner: Meet. Eat. Connect! 

Een bezoek aan BluePoint Brussel wordt een nog aangenamere ervaring dankzij ons gloednieuwe restaurant met trendy food concept op het gelijkvloers! Met veel trots stellen we u Blue's Corner voor! 

Blue's Corner bevindt zich op het gelijkvloers van ons prachtige gebouw.  Het restaurant is open van 8 tot 18 uur en is toegankelijk voor iedereen, zowel intern als extern.  Voldoende momentjes om eens binnen te springen! 

Blue's Corner biedt een brede waaier aan vers gemaakte broodjes, salades en warme gerechten aan.  En er zijn zelfs verse take-out maaltijden voorzien, voor wie 's avonds geen zin meer heeft om te koken! 

De inrichting is heel gezellig en uitnodigend. En wat het aanbod betreft, leggen wij de focus op gezonde en lokale producten.
Natuurlijk zorgen we ook voor voldoende vegetarische opties.


Ben je 's ochtends een beetje te vroeg voor een meeting? Geen zorgen!
Geniet dan van een heerlijk kopje koffie (geserveerd door een echte barista!), met of zonder ontbijt!
De sterke Wi-Fi krijg je er gratis bovenop!

Buiten de lunchuren is het ook de perfecte plek om met jouw collega's of gasten een drankje te drinken op het einde van de dag. Cocktails, mocktails, een Bluette biertje? Het kan allemaal! 
Loopt jouw meeting 's avonds uit? Dan kan je ook een meeneemgerecht ophalen bij Blue's Corner!

Door de centrale  ligging, de langere openingsuren en het vernieuwde cateringaanbod, zijn we er zeker van dat jullie deze nieuwe ontmoetingsplaats snel zullen omarmen voor informele ontmoetingen en gezellige netwerk momenten! 

Heb jij ook zin gekregen om Blue's Corner verder te ontdekken?
Spring dan eens gerust binnen!