Een ideale locatie voor vergaderingen en evenementen in Brussel!

Naast zalen kan u hier ook kantoren en coworking desks huren.

Het indrukwekkende business & conference centre BluePoint Brussels, vroeger bekend als Diamant Brussels ligt nabij de Europeese wijk en is gemakkelijk te bereiken via de belangrijkste toegangswegen. Het openbaar vervoer is op wandelafstand en de internationale luchthaven Zaventem op slechts 15 minuten. Het gebouw beschikt over een ondergrondse parkeergarage met 300 plaatsen.

Voor de organisatie van meetings en evenementen kan u bij BluePoint Brussel 20 vergaderzalen, een terras en een een grote tuin vinden. Deze verrassende locatie in Brussel biedt trendy en duurzame catering aan, high tech audio-video faciliteiten en zelfs twee in-house restaurants!

Een one-stop-shop voor  de organisatie van meetings en evenementen in Brussel. U kan zalen huren voor vergaderingen, seminaries, conferenties, congressen, personeelsfeesten of andere zakelijke aangelegenheden. Daarnaast kan u bij BluePoint ook terecht voor tal van privéfeesten zoals huwelijken of andere grote festiviteiten. Wilt u de focus leggen op duurzaamheid? Ook daarbij kunnen wij u helpen. Kortom de locatie is ideaal voor alle indoor & outdoor evenementen en wij begeleiden u graag bij de organisatie.

Bovendien verhuurt het business center BluePoint ook kantoren en werkplekken in Brussel voor zowel korte alsook lange termijn. Naast het huren van een kantoor op maat, volledig aangepast aan uw wensen, kan u bij BluePoint ook  een volledige ingericht kantoor huren en zelfs een virtueel kantoor. Coworkingruimtes met flex desks maken ook deel uit van het brede aanbod van kantoorverhuur bij BluePoint in Brussel. Wanneer u één van deze verschillende kantoren huurt  in Brussel geniet u ook van talrijke voordelen en ondersteunende diensten.

 

Vraag een bezoek aan Vraag een offerte aanNUTTIGE DOCUMENTEN

bluepoint icon brochure
BROCHURE
bluepoint icon floorplan
FLOORPLANS
bluepoint icon capacities
CAPACITEITEN
bluepoint icon catering
CATERING

PARTNERS