Evenementen en vergaderingen organiseren bij BluePoint Brussel 

Zorgeloos evenementen organiseren én ervan genieten, dat staat met stip op nummer één bij BluePoint. Onze event planners leiden alles in goede banen, van de juiste zalen en kantoren tot aangepaste technische apparatuur en smakelijke catering. Kom werken, vergaderen en feesten in hartje België. Welkom bij BluePoint Brussel!

 


 


Downloads


Waar vind je BluePoint Brussel terug?

Het indrukwekkende business & conference center BluePoint Brussel (voorheen Diamant Brussels) ligt in het hart van het land, meer bepaald nabij de Europese wijk. Makkelijk te bereiken via de belangrijkste invalswegen en het openbaar vervoer. Je auto laat je in onze ondergrondse parking met een gerust hart achter. Brussel zou trouwens Brussel niet zijn zonder internationale gasten. De luchthaven Zaventem ligt op amper 15 minuten rijden. Ideaal voor al je internationale evenementen.

Ontdek hier de mobiliteitskaart!

bluepoint brussels building
event garden bluepoint brussels

Laat je evenement knallen in onze vergader- en feestzalen

20 vergaderzalen, zoveel ruimtes zijn er beschikbaar om jouw vergadering, congres of bedrijfsfeest in te organiseren. Je vindt ongetwijfeld een zaal op maat van jouw evenement. Als kers op de taart heeft BluePoint Brussel een zonnig terras met een tuin van 700 m². Een rustige, groene oase, perfect voor barbecues, tuinfeesten of afterwork drinks. Verder nemen we ook de technische kant van je event voor onze rekening. 

  • Audiovisuele apparatuur, clickshare technologie, digitale flipcharts en smartboards 
  • Livestreamsoftware en camera’s voor je online evenementen
  • Een opnamestudio met green screen is aanwezig on-site

Boost je productiviteit in onze kantoren

BluePoint verhuurt ook kantoren en cowkorking spaces. Beide zijn instapklaar, gemeubileerd en volledig digitaal uitgerust. Enkel je laptop meebrengen en je kan van start! Geen nood aan een eigen kantoor, maar zoek je wel een locatie om je zakelijke adres of maatschappelijke zetel te vestigen? Daarvoor bieden we virtuele kantoren aan.

Welke huurformule je ook verkiest, je kan altijd rekenen op een brede waaier aan voordelen en ondersteunende diensten. Toegang tot de netwerkruimtes en -evenementen, postverwerking en -bedeling en gebruikmaken van de vergaderruimtes zijn er maar enkele van.

office space bluepoint brussels

Cateringdiensten om je vingers bij af te likken

De inhouse cateringdienst verzorgt jouw feest of vergadering met veel toewijding. Met het oog op duurzaamheid maken onze chefs heerlijke gerechten klaar met lokale seizoensproducten. En het wordt nóg beter. Op het gelijkvloers hangen standaard geuren die je doen watertanden. De reden? Blue’s Corner is hier gevestigd, het trendy bedrijfsrestaurant. Geniet van een dampende kop koffie, start je dag met een ontbijt of pik snel een gezonde takeawaymaaltijd mee.

Je merkt het, BluePoint is dé onestopshop bij uitstek voor het organiseren van al je evenementen. Al het nodige hebben we verzameld onder één dak. Handig! Kom langs in Brussel en laat je verrassen door onze veelzijdige mogelijkheden.Maak kennis met onze teamleden uit Brussel. Zij helpen u graag verder.

Katherini Michelis

Senior Service Desk Coordinator

Philippe Sanders

Conference Centre Audiovisual Technician

Paulien Artois

Conference Centre Sales Coordinator

Brenda Beens

Welcome Desk Coordinator

Delphine Kelemen

Site Manager

Laurent Coessens

Business Developer & Event Producer

Laura Van Hoorick

Conference Centre Sales Coordinator

Baptiste Campion

Conference Centre Audiovisual Coordinator

Martin Libert

Sales Coordinator