Het ja-woord geven aan elkaar, dat is ongetwijfeld één van de meest unieke momenten uit je leven. Een moment dat je graag deelt met met vrienden en familie op een prachtige feestlocatie. Genieten is dan het enige wat telt. Daarom kies je voor BluePoint, dé onestopshop als het aankomt op huwelijksfeesten. Onze feestzalen (al dan niet met terras of binnentuin) in Antwerpen, Brussel en Luik bundelen alles wat je zoekt onder één dak: voldoende ruimte voor al je gasten, smaakvolle decoratie, kwaliteitsvolle licht- en geluidsinstallaties én een heerlijk menu op maat. Zo wordt jouw bruiloft een spetterend feest om nooit te vergeten!Een huwelijksfeest met gouden randje

Je bent op zoek naar een spraakmakende locatie voor je bruiloft? Liefst in de buurt van Antwerpen, Brussel of Luik? Dan eindigt je zoektocht bij BluePoint. Wij verwelkomen jou en je gasten met veel genoegen. Je hebt de keuze uit een van onze feestzalen, het terras of zelfs de binnentuin. Hierop kan je in ieder geval rekenen:

  • Een prachtige trouwlocatie aan de rand van de stad
  • Heerlijke catering op maat, die de smaakpapillen prikkelt 
  • Professionele ondersteuning tijdens de voorbereiding van je huwelijksfeest
  • Kwalitatieve projectoren, licht- en geluidsinstallaties
  • Begeleiding bij het vinden van gepaste decoratie, een dj en fotograaf
  • Ondergrondse parkeergelegenheid voor al je gasten

Ontdek onze locaties voor bruiloften


Een zorgeloze bruiloft dankzij onze all-inservice 

Je huwelijksfeest, dat draait volledig rond het vieren van de liefde samen met vrienden en familie. Op die dag geldt maar één regel: zorgeloos genieten. Kies je voor een trouwfeest op locatie in een van onze zalen, dan mag je rekenen op feilloos verloop.

 


Catering op maat

Geen bruiloft zonder lekkers, dat staat als een paal boven water. Om ervoor te zorgen dat je gasten niks tekort komen op de de grote dag, stel je op voorhand een menu samen met de huiscateraar. Dat wordt met alle zorg en precisie bereid en op professionele wijze geserveerd door onze medewerkers. Ook vegetarische en veganistische alternatieven bieden wij met veel plezier aan.

wedding catering
tafeldecoratie huwelijksfeest

Begeleiding bij de organisatie

Daarnaast krijg je ook uitgebreide ondersteuning bij de verdere voorbereidingen. Denk daarbij aan de opstelling van de tafels, de inrichting van de zaal en tafeldecoratie, het afstellen van de licht- en geluidsinstallaties en het zoeken naar een geschikte dj en fotograaf. Samen zorgen we ervoor dat jullie grote dag een gouden randje krijgt.

Vlot bereikbare locaties, voor al je gasten

Naast de locatie op zich, speelt de toegankelijkheid natuurlijk ook een rol. Onze feestlocaties in zowel Antwerpen, Brussel als Luik liggen daarom vlakbij de grote invalswegen. Ze zijn gemakkelijk bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer. Zo keren gasten na het feest vlot terug naar huis of kunnen ze ervoor kiezen om te overnachten in de stad in kwestie. Wie met de wagen komt, kan die trouwens steeds kwijt in onze ondergrondse parking.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Geef ons gerust een seintje.

decoratie huwelijksfeest