Met veel genoegen stellen wij u ons bier voor: de "Bluette".

De Bluette is een artisanaal gebrouwen "HOPPY Ale" blond bier. Ideaal voor een aperitief of een feestje. Een zachte bitterheid staat in evenwicht met de body van het bier. Frisse geuren van fruit (pompelmoes, bloedsinaasappel, citroen,...) komen voort uit een Dry Hopping brouw techniek.


Uitnodigend tot de ontmoeting, is de BLUETTE ontstaan uit de mooie samenwerking tussen "BLUEPOINT" en "BRASSERIES DE LIEGE". De BLUETTE is verkrijgbaar in onze restaurants en op evenementen die plaats vinden de BLUEPOINT-vestigingen in Luik, Antwerpen en Brussel. Liefhebbers van bier kunnen ook terecht aan de receptie van de 3 gebouwen waar 'Bluette' wordt verkocht in verpakkingen van 4 of 6 flesjes.

Bluette beer at BluePoint Venues
Bluette beer at BluePoint Venues

Als liefhebber van ambachtelijke bieren, heb ik van de rustige periode tijdens de pandemie gebruik gemaakt om met samen met enkele experten een speciaal bier te ontwikkelen!

De tijd waarin onze restaurants gesloten waren en het aantal evenementen in onze conferentiecentra daalde, gaf die aanleiding tot nieuwe ambities...

Gezellig samen zijn, mooie momenten delen, passioneel ontdekken ..., dit zijn de belangrijkste bouwstenen van dit project... De wens om onze klanten, collega's en vrienden een product op maat aan te bieden, was een drijvende kracht achter deze aanpak!

Dit project heb ik vanaf het prille begin met het hele BluePoint team gedeeld... de keuze van de smaken, de naam, het ontwerp van het etiket, de vorm van de glazen en natuurlijk de keuze van de partner die in staat was om een bier met passie te brouwen...

Indien u vragen heeft of wenst te bestellen, aarzel dan niet om contact op te nemen via +32 4 340 35 47 of per e-mail via infoliege@bluepoint.be.

Benoit De Smedt
Site Manager BluePoint Liège’