Duidelijke certificering voor alle mensen met speciale behoeften

Een optimale toegankelijkheid voor iedereen is een van de sterke engagementen van BluePoint. Al onze businesscentra zijn zorgvuldig beoordeeld op mobiliteit en toegankelijkheid: duidelijke bewegwijzering, gemakkelijk toegankelijke liften, attent receptiepersoneel, enz. Wij zorgen ervoor dat mensen met beperkte mobiliteit of een handicap ten volle kunnen genieten van hun bezoek aan BluePoint.

Om meer te weten te komen over de beschikbare faciliteiten bij BluePoint, biedt de Access-i certificering nu een vereenvoudigde weergave van ons Brusselse businesscentrum:

 

Bekijk de beschikbare faciliteiten in BluePoint Brussel op de Access-i pagina

 


Veilig de weg vinden

Je weg vinden in een BluePoint-kantoorcentrum is kinderspel, ongeacht je mobiliteitsniveau. Vanaf de centrale receptie op de begane grond zorgen bewegwijzering en vloermarkeringen ervoor dat bezoekers snel bij de liften of trappen kunnen komen. De brede gangen zijn speciaal ontworpen zodat iedereen zich zonder problemen kan verplaatsen. Onze medewerkers hechten veel belang aan het comfort en de veiligheid van bezoekers en helpen je graag.

bluepoint brussels acces i label
bluepoint brussels acces i label

Altijd hulp krijgen

De vele positieve reacties van onze gasten zijn geen toeval. Onze toewijding aan onze gasten wordt zeer serieus genomen en heeft onze reputatie door de jaren heen opgebouwd. Moet je naar een vergadering of conferentie en wil je een routebeschrijving? Onze receptionisten kunnen je de weg wijzen of contact opnemen met de organisator, of een geschikte taxi voor je bellen.

Wanneer je een vergadering of evenement organiseert bij BluePoint, ben je zeker van:

  • Een professionele en gastvrije ontvangst voor jou en je bezoekers
  • Een ultramoderne infrastructuur
  • Tal van faciliteiten voor bezoekers: oplaadpunten, businessrestaurant, meerdere liften, enz.

 

Wil je meer weten over al onze faciliteiten voordat je BluePoint Brussel of een ander businesscentrum, bezoekt?

Bekijk onze Access-i certificering voor BluePoint Brussel of stel ons een andere vraag via het online formulier.