Werken in een serviced office van BluePoint: Onovertroffen!

Tags:
Kantoorverhuur & Coworking
29-11-2022

03 22 blog banner

Hypermodern werken in een serviced office van BluePoint

Op zoek naar een werkplek die jouw professionele uitstraling in de verf zet? En waar je je geen zorgen moet maken over praktische aangelegenheden? In een serviced office in ons BluePoint Business Center word je niet alleen volledig ontzorgd - je krijgt er een inspirerende en hoogtechnologische werkplek bovenop. En dat voor één all-in prijs. De moeite waard, toch?

 

Wat betekent een serviced office?

Een serviced office is een kantoor dat helemaal is afgestemd op jouw maat: alle praktische regelingen van je kantoor worden verzorgd door het BluePoint-team. Dit gebeurt voor een all-in-one prijs: van opbouw tot wekelijkse poetsbeurt en alles daartussenin.

Huur je een serviced office? Dan hoef je je niet druk te maken over praktische zaken zoals de wifi-verbinding, de post, je elektriciteitsfactuur, het onderhoud van de printer, het poetsen van je kantoor… BluePoint treft alle nodige regelingen zodat je geen financiële of praktische verrassingen hebt.

Meer weten over onze serviced offices? Je leest er hier alles over.

 11 22 Blog Serviced offices 2

 

Lunchen, klanten ontvangen & vergaderen: hier kan het allemaal

Een belangrijk onderdeel van je werkdag: vergaderen. Dat doe je dan ook liefst op de geschikte plaats. In het BluePoint Business Center kan je state-of-the-art vergaderzalen reserveren waar je zowel online als fysiek kan vergaderen én zelfs kan kiezen voor een combinatie van beide.

 

11 22 Blog Serviced offices 4

 

Internationale klanten of collega’s inbellen? Contact houden met thuiswerkers? Easy! Bovendien laat je een hyperprofessionele eerste indruk na op potentiële klanten of gasten die je fysiek ontvangt.

Heerlijk ontbijten en/of (uitgebreid) lunchen doe je overigens in één van onze comfortabele restaurants in Brussel of Luik. En schijnt het zonnetje buiten? Zet je dan gerust op ons terras of in de tuin. Da’s even heerlijk tot rust komen tijdens je pauzemoment.

En ook die laatste stressfactor - hoe raak ik tot daar? - valt weg. Niet alleen zijn alle BluePoint Business Centers omkaderd met de juiste parkeergelegenheid (ook voor elektrische voertuigen), je raakt er ook makkelijk met de fiets of met het openbaar vervoer.

 

Alle technologie bij de hand

Wil je bovendien je marketing naar een hoger niveau tillen? Of geef je regelmatig webinars? Dat kan ook makkelijk. In onze Green Key Studio neem jij je bedrijfsvideo’s, webinars, promotiefilmpjes en meer makkelijk op - en dat op een professionele manier. Jou voorzien van de nieuwste technologische snufjes die je werk naar een hoger niveau kunnen tillen - dat zit in ons DNA.

11 22 Blog Serviced offices 3

 

Liever een coworking werkplek? Ontdek onze coworking spaces!

 

Wil je je eigen serviced office in een BluePoint Business Center?

We heten je van harte welkom! Neem contact op, dan gaan we samen aan de slag om jouw ideale kantoor op maat te maken. Jouw input is daarin heel belangrijk - jij weet namelijk als geen ander exact wat je nodig hebt. Tot binnenkort?

Komen werken in ons BluePoint Business Center? We creëren graag een perfecte werkplek!

 

Meer informatie gewenst? Contacteer ons via +32 2 706 88 00 of mail naar marketing@bluepoint.be