Welk eindejaarsevenement kan uw bedrijf het best organiseren?

Tags:
Evenementen & Vergaderingen
03-11-2019

organisatie eindejaarsevenement 

Aangezien het einde van het jaar om de hoek gluurt , is het tijd om na te denken over hoe u de inspanningen van uw vertegenwoordigers en medewerkers en/of uw klanten gaat erkennen en hen gaat bedanken voor hun vertrouwen in uw bedrijf alsook na te denken over volgend jaar. Dit betekent dat het tijd is om een personeels- of klantevenement te organiseren, of eventueel een zakelijke aftrap voor 2020! 

 

organisatie personeelsfeest

Verwen uw medewerkers met een feestje

Er is geen betere manier om uw dankbaarheid aan uw medewerkers te tonen door hen te laten genieten van een onvergetelijk personeelsfeest! Houd er rekening mee dat het voorbereiden van een goed feest vier tot zes maanden in beslag kan nemen.  Dit omvat het verzenden van save-the-dates, het maken van een originele uitnodiging, het regelen van meubels en decoratie maar ook het bezoeken van mogelijke locaties, het plannen van de tijdsindeling van het feest, het nemen van de juiste veiligheidsmaatregelen en het bepalen van de juiste cateringdiensten. U kan zelfs een thema voor uw feest kiezen waarmee uw collega's zich kunnen verkleden! Mensen zullen zich meer verbonden voelen met het feest, vooral als ze een award voor de ‘beste outfit’ kunnen winnen. Het zorgt meteen voor een geweldige sfeer op uw feest. Lees hier al de tips & tricks van onze event expert voor een geslaagd personeelsfeest!

 

organisatie klantenevenement

Nodig uw klanten uit op een stijlvolle networking event

Uw klanten zijn de belangrijkste aanwinst voor het bedrijf. Een klant die overtuigd is van uw product en service wordt een echte merkambassadeur die nieuwe klanten binnenhaalt. Toon hen uw waardering met een uniek evenement. Plan een leuk en gedenkwaardig klantevenement waar u de tijd heeft om uw huidige en potentiële klanten te leren kennen en de relatie te versterken. U en uw bedrijf zullen een sterkere indruk nalaten die uw toekomstige zakelijke overeenkomsten zal beïnvloeden.

 

organisatie kick off event

Motiveer uw personeel met een kick-off evenement

Een kick-off-evenement biedt u niet alleen de gelegenheid om uw prestaties als bedrijf te vieren, het stelt ook duidelijke doelen en creëert begrip voor de doelen van het bedrijf. Communicatie over uw bedrijfsstrategieën en actieplannen helpt om uw team te motiveren om deze doelen te bereiken. Iedereen weet precies wat er wordt verwacht. Een kick-off geeft u de mogelijkheid om te netwerken met de rest van het bedrijf en zal de interne relaties verbeteren die uiteindelijk ook zullen resulteren in een betere service.

 

 Kies de gepaste locatie

Voor al deze evenementen moet u de locatie zorgvuldig selecteren en om uw leven gemakkelijker te maken, proberen een locatie te vinden die een all-in service biedt (inclusief technische apparatuur, catering en technische assistentie, enz.) In plaats van veel verschillende bedrijven in te huren voor elke individuele service. U zal hier veel tijd mee winnen!

Andere belangrijke selectie criteria zijn:

  • Toegankelijkheid & parkeerfaciliteiten
  • Capaciteit en opstellingsmogelijkheden
  • Look & feel
  • Creativiteit van evenementen
  • Kosten en algemene ondersteuning

 

BluePoint Venues zijn er om u verder te helpen bij de organisatie van uw volgende evenement: eindejaarfeest of een stijlvolle kick-off voor het nieuwe jaar!
Wij bieden de meest innovatieve technologische ondersteuning en onze event experten zorgen ervoor dat u kan genieten van de maximale on-site support voor een perfecte organisatie. Onze drie locaties zijn centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar met ondergrondse parkeermogelijkheden.

Een goed feest vereist heerlijke catering, leuke decoraties en verbluffend entertainment. BluePoint Venues heeft dit perfect onder controle en maakt u graag enkele suggesties!
Plan een afspraak voor een bezoek aan één van onze locaties in Antwerpen, Brussel of Luik via marketing@bluepoint.be of +32 2 706 88 00.

Deel dit artikel op Linkedin.