Tijd om te vieren en het team weer samen te brengen!

Tags:
Evenementen & Vergaderingen
08-09-2021

 

09 21 banner

Plan je een feest? Misschien heb je het gevoel dat je er wel één kan gebruiken! Wat een jaar is het tot nu toe geweest! COVID-19 heeft ons allemaal op verschillende manieren op de proef gesteld. Eén van de moeilijkste aspecten was de scheiding van onze familie, onze beste vrienden en ja, zelfs van collega's en medewerkers! 

Gelukkig past de wereld zich aan. Nu we de verspreiding van het virus beter beginnen te begrijpen, te monitoren en te controleren, kan onze regering ons toestaan langzaam, voorzichtig en behoedzaam elementen te herontdekken van het leven dat we kenden vóór de COVID-19-pandemie.  Nu de economie weer begint aan te trekken en bedrijven hun werknemers weer aan het werk zetten, is er veel om over na te denken om jouw team betrokken te houden in deze post-COVID "tijden". Nu de beperkingen inzake de bezettingsgraad van zalen en kantoren zijn opgeheven, proberen bedrijven hun werknemers weer aan het werk te krijgen ... en de bedrijfsfeesten terug te brengen!

Maar zelfs als alles weer normaal begint te worden, voelt het misschien nog niet zoals vroeger. Het organiseren van bedrijfsevenementen en teambuildingactiviteiten op een andere locatie is vooral belangrijk om jouw team weer in de juiste stemming te krijgen.

 

Het is nooit te vroeg
om jouw team te vieren!

 

Teambuilding

Terugkeren naar kantoor na zo lang thuis te hebben gewerkt, zal een aanpassing zijn voor jouw werknemers. Het zal waarschijnlijk even duren voordat iedereen weer op zijn plek zit. Na alles wat er gebeurd is, zal het moreel waarschijnlijk laag zijn. Jouw werknemers kunnen zich gestrest voelen en moeite hebben om hetzelfde kwaliteitswerk te leveren als voor de pandemie.

Jouw team uitnodigen voor een leuke teambuildingactiviteit is de perfecte manier om het enthousiasme dat jouw werknemers ooit hadden, weer aan te wakkeren. Teambuildingactiviteiten kunnen het moreel van het bedrijf helpen herstellen en jouw werknemers in staat stellen na te denken over zichzelf en zichzelf te verbeteren. 

Een off-site bijeenkomst stelt jouw werknemers in staat om opnieuw met elkaar in contact te komen en hun banden te vernieuwen in een stressvrije omgeving. Ze kunnen zich openstellen zonder de stress van een professionele omgeving. Teambuilding helpt om hun samenwerking te stimuleren, zodat ze weer samen kunnen werken. Door hen de kans te geven op deze manier opnieuw met elkaar in contact te komen, zijn ze beter uitgerust om opnieuw samen te werken op kantoor.

 

09 21 picture1

 

Voordelen van een personeelsfeest

Een bedrijfsfeest biedt niet alleen de mogelijkheid om het harde werk en doorzettingsvermogen van jouw werknemers tijdens de pandemie en daarna te erkennen; het brengt ook iedereen weer bij elkaar in een ontspannen sfeer, inclusief uw externe werknemers die niet bij elkaar konden komen rond de waterkoeler of elkaar ontmoeten in de koffiepauze ruimte op uw kantoor. Na zoveel tijd apart te hebben doorgebracht - en na vorig jaar het jaarlijkse feest te hebben moeten missen - staat iedereen te popelen om weer sociale contacten te leggen en persoonlijk bij te praten, en personeelsfeesten zijn altijd een gelukkig moment van viering en kameraadschap.

Het biedt ook de mogelijkheid om teamleden die normaal niet met andere afdelingen samenwerken, beter te leren kennen. Als je dit jaar nieuwe mensen hebt aangenomen die nog niet iedereen hebben leren kennen, is het feest daar een prima platform voor.

 

09 21 picture2

 

Begin nu al met plannen!

Je denkt misschien nog niet aan het einde van het jaar (met de zomervakantie nog in jouw achterhoofd), maar de herfst komt er snel aan en voor je het weet, de vakantie! 

Denk er ook aan dat, met al de ingehouden vraag naar feesten, teambuilding, live bedrijfsevenementen en uitgestelde bruiloften die opnieuw worden gepland, data worden gekozen en locaties worden geboekt voor die bedrijven die hun evenement buiten op een andere locatie plannen.

Er is trouwens geen reden om tot december te wachten met de festiviteiten. Het herfstseizoen biedt een aantal leuke mogelijkheden zoals Halloween (compleet met kostuumwedstrijd)!

Met alle ongewone omstandigheden die de pandemie met zich meebrengt, wil je misschien ook jouw bedrijfsfeest of teambuilding heroverwegen, zodat het geen business as usual wordt. Misschien wordt het een uitgebreid buffet, een omvangrijke cocktailparty aan het einde van de werkdag, of een informele of thematische lunch met aangepaste catering!

 

09 21 picture3

 

BluePoint, feestplanning op hoog niveau!

Bij BluePoint volgt ons personeel alle bijgewerkte protocols om ervoor te zorgen dat je bediend wordt met ieders welzijn in het achterhoofd, en ons aangepast menu-aanbod laat je toe een feest te creëren dat jouw team voedt op een manier die hen helpt zich verzorgd te voelen.

Ons team van evenementenexperts biedt niet alleen een uitstekende locatie voor uw evenement, maar kan ook alle benodigde huurmateriaal regelen, de bloemen of andere decorstukken verzorgen en de DJ of band boeken.

Ons doel is altijd om uitzonderlijke ervaringen te bieden voor jouw bedrijfsevenementen en teambuilding, zowel binnen als buiten!

Neem contact met ons op om de datum en het tijdstip van jouw evenement te bespreken, zodat het plannen van jouw feest een fluitje van een cent wordt. Bel ons op +32 2 706 88 00 of mail ons op  marketing@bluepoint.be.