outdoor event location bluepoint brussels

De locaties van BluePoint? Ideaal voor jouw outdoor bedrijfsevent, teambuilding én zelfs familiefeest!

Bedrijfsfilosoof Jochanan Eynikel haalde het al aan - wij bevestigen het graag. We hebben zowel op als naast de werkvloer nood (en recht!) op connectie. En hoe kan je beter connecteren met je collega’s, vrienden en familie dan door elkaar live te ontmoeten, nu het weer mag? Bij alle BluePoint locaties kan je alvast makkelijk terecht voor jouw evenementen - van teambuilding tot huwelijksfeest! En euh… Ook met de organisatie ervan helpen we je uiteraard graag.

 

Een evenement organiseren bij BluePoint?
Neem contact met ons op!

 

Van catering tot de juiste zaal: met BluePoint verloopt jouw bedrijfsevent top!

Op onze locaties in zowel Antwerpen als Brussel en Luik, vind je zalen en ruimtes met alle technologische snufjes en geschikt voor groepen van 20 tot maar liefst 550 personen.

Een lekker hapje en drankje of een diner? Dat mag natuurlijk ook niet ontbreken. Daarom bieden we jou ook de volgende catering opties aan op al onze locaties:

  • Snelle lunches en sandwichlunches
  • Verschillende buffetformules
  • Seated dinners & gala menu's
  • Walking dinners & recepties
  • Barbecues
  • Op maat gemaakte menu’s

 

event catering

 

Een one-stop-shop aanpak die écht werkt!

Fysiek, hybride, online, live, outdoor… You name it, wij regelen het voor jou! Jouw visie gecombineerd met onze inhouse expertise en ons uitgebreid lijstje van eventpartners zorgt sowieso voor geslaagde evenementen - wat voor soort het ook is!

Van zaal tot catering, van hostess tot moderator, van de meest eenvoudige decoratie tot de spectaculairste lichtshows… Het kan allemaal in onze feestelijke én zakelijke indoor zalen of gewoon outdoor!

Alles is bovendien inclusief professioneel advies zodat je geen extra event organizer moet inschakelen. Zo kan jij alles regelen via één contactpersoon bij BluePoint en ben je onmiddellijk gerust. Gedaan met kopzorgen!

 

Een evenement met activiteiten in de buitenlucht? Easy, bij BluePoint!

Fan van outdoor events? Die organiseer je bij BluePoint ook makkelijk op onze drie ruime locaties! Check bijvoorbeeld ons dakterras in Antwerpen eens! Ideaal voor de voorstelling van een nieuw product, een zomers netwerkevenement of gewoon een gezellige BBQ met je bedrijf. Of wat dacht je van de grote tuin in Brussel?

 rooftop terrace bluepoint antwerpen

 

Teambuildings met workshops op maat? Ook dat kan!

Daarnaast willen we natuurlijk ook graag dat jij en je collega’s zich kunnen amuseren met bijvoorbeeld leuke spelletjes, uitdagende workshops en andere activiteiten om jouw team helemaal op scherp te krijgen. Daarom bieden we bijvoorbeeld outdoor spellen, kookworkshops, team races of zelfs stadsbezoeken in combinatie met je teambuildings aan. Alles om van jouw (outdoor) event een succes te maken!

 teambuilding activiteit bluepoint

 

Meer weten over teambuildings?
Zo organiseer je succesvol een event in de buitenlucht

 

Ook voor je familiefeest, trouwfeest of ander evenement!

Huwelijk, babyborrel, verjaardagsfeest of evenement van je sportclub op de planning? Ook wanneer je niet-werkgerelateerde evenementen wil organiseren, zit je bij BluePoint goed. Onze prachtige feestzalen in Luik, Antwerpen en Brussel zijn dé perfecte uitvalsbasis om je vrienden en familie te ontvangen én we kunnen ze hélemaal aanpassen naar jouw voorkeuren!

outdoor wedding bluepoint

 

Kan jij je al inbeelden hoe jouw event eruit ziet?
Heb je na het lezen van dit artikel heel wat inspiratie gekregen? We horen het graag! 

Zie je jouw evenement al voor je? 
Neem nu contact op!

Meer info? Bel naar het nummer +32 2 706 88 00 of mail naar marketing@bluepoint.be