Organiseer uw bedrijfsbarbecue op onze terrassen!

Tags:
Evenementen & Vergaderingen
20-05-2019

Met de zomer voor de deur kan een BBQ een ideale gelegenheid zijn om uw team samen te brengen en/of om de relaties met klanten en prospecten te versterken. Hou er rekening mee dat Belgen koplopers zijn als het gaat om het organiseren van BBQ’s in de zomer.
Het organiseren van een BBQ in naam van uw bedrijf zal u onmiddellijk succes opleveren !
Volg onze eenvoudige richtlijnen om er zeker van te zijn dat iedereen zich goed kan vermaken, u inbegrepen! 

 BBQ 1

1. Kies de juiste locatie.

Kies een locatie die makkelijk bereikbaar is en voldoende parkeergelegenheid biedt. Zorg ervoor dat de buitenruimte groot genoeg is en extra ruimte heeft voor leuke activiteiten zoals opblaasbare of houten spelletjes en indrukwekkende cocktailbars.  Verzeker u ervan dat sommige ruimtes overdekt zijn (bijv. door een stretch tent) en dat er mobiele verwarmingselementen en dekens beschikbaar zijn. Vergeet niet om ook naar een indoor oplossing te vragen, want het weer in België is altijd onvoorspelbaar.  

2. Werk een speciaal concept uit voor uw BBQ evenement.  

Vraag aan de locatie welke barbecueformules er bestaan en of er een thema BBQ kan worden voorgesteld. Het werken rond een speciaal thema zoals een \'strandfeest\' of `festival’ zal uw bedrijfsbarbecue uniek en onvergetelijk maken.  
Vergeet niet om het gebruik van geschikt meubilair te bespreken. Zullen hoge tafels en stoelen beter passen of bestaat er een toegewijde ruimte voor een lounge area? Bespreek zeker welke uitrusting inbegrepen is om verborgen kosten te vermijden.  

3. Voorzie voldoende cateringsalternatieven om al uw gasten tevreden te stellen.  

Traditioneel is \'vlees\' het hoofdingrediënt van een BBQ.  Houd er echter rekening mee dat er ook vis en vegetarische mogelijkheden zijn, die niet alleen trendy maar ook duurzamer zijn. Overweeg het gebruik van een ijskarretje of een andere food truck om een bijzondere sfeer te creëren. Als u een cocktailbar overweegt, voeg dan zeker ook mocktails toe aan de lijst.  

4. Plan leuke activiteiten en spelletjes om van uw bedrijfs-BBQ een echt feest te maken!

Feestspelletjes  verhogen het plezier terwijl je uitstekende netwerkmomenten creëert!
U kunt een volleybaltoernooi organiseren, of een ander opblaasbaar avonturenparcours, .... de mogelijkheden zijn eindeloos.  Vergeet de achtergrondmuziek niet of de optie om een live DJ, passende lichteffecten en een dansvloer in te huren voor een echte feestervaring.  

5. Zorg ervoor dat uw gasten vertrekken met een leuk aandenken aan het evenement.

Zorg voor een leuke fotocabine met een groene achtergrond of andere photobooths waar gasten met collega\'s leuke foto\'s kunnen maken. Voor een meer zakelijk sfeerboek kan je een fotograaf inhuren. De link met de foto’s kan je de dag na het evenement opsturen zodat de foto\'s in het geheugen gegrift blijven.
Eventueel kunt u ook een business gift toevoegen die gasten kunnen gebruiken bij hun eigen BBQ.  

 

Bent u klaar voor uw eigen bedrijfsbarbecue?

Neem dan contact op met onze BluePoint-locaties in Antwerpen, Brussel en Luik waar u de ideale setting vindt voor uw volgende lente- of zomerse bedrijfsbarbecue!  Onze event experts werken voor u een BBQ-oplossing op maat uit en helpen u om een onvergetelijke ervaring voor uw gasten te creëren!

Neem contact op via marketing@bluepoint.be of +32 2 706 88 00 of maak een online afspraak voor een bezoek ter plaatse.