Zoeken

Meeting & events

Het is tijd om vooruit te kijken!  Hoe ziet de evenementensector er in 2021 uit? Eén ding is zeker: het Coronavirus zal in 2021 zijn stempel drukken op de trends in de evenementensector.

Lees meer...

Ontdek waarom bedrijven en organisaties in hun toekomstige marcom-mix gebruik moeten blijven maken van live-events!

Lees meer...

Steeds meer bedrijven komen tot de vaststelling dat business evenementen onderdeel moeten maken van een optimale marketingmix. Lees hier hoe u eventmarketing efficiënt kan inzetten als ondersteunend communicatiemiddel.

Lees meer...

De eerste stap in het verbeteren van uw volgende evenement, is het houden van een debriefing: een essentiële stap tussen het nemen van een adempauze en meteen weer uw volgende evenement in te duiken.

Lees meer...

Het is tijd om na te denken over hoe u de inspanningen van uw vertegenwoordigers en medewerkers en/of uw klanten gaat erkennen en hen gaat bedanken voor hun vertrouwen in uw bedrijf alsook na te denken over volgend jaar. Dit betekent dat het tijd is om een personeels- of klantevenement te organiseren, of eventueel een zakelijke aftrap voor 2020! 

Lees meer...

In 1972 werd het eerste videospel op de Arcade-terminal geboren. Het is de cultuur van "Highscore" die zal leiden tot de organisatie van de eerste e-sporttoernooien. Zulke gebeurtenissen kunnen niet geïmproviseerd worden, dus een zorgvuldige planning is essentieel! In dit artikel beschrijven we alle stappen om dit te bereiken.

Lees meer...

Hoe maak je jouw presentatie krachtiger en krijg je het publiek volledig mee in jouw verhaal?
Lees hier onze tips.

Lees meer...

Organiseer een culinaire teambuilding om de groepsgeest te versterken en elkaar te leren kennen in een andere en ontspannende omgeving.

Lees meer...

Het opnemen van enkele manieren van interactiviteit tijdens uw evenement is een geweldige manier om uw evenement te onderscheiden, om uw publiek op een boeiende en leuke manier te informeren en er een persoonlijk tintje aan toe te voegen.

Lees meer...