Zoeken

Kantoorruimtes

Misschien begint u het gevoel te krijgen dat u een meer professionele set-up voor uw bedrijf wilt? Heeft u ooit overwogen om een virtueel kantoor te huren? 

Lees meer...

Hoe gaat uw bedrijf om met de strenge veiligheidsmaatregelen voor kantoren? Blijft het gedeeltelijk thuiswerken de norm of bekijkt u ook andere mogelijkheden om uw business weer volledig op te starten?

Lees meer...

Zit u rechtop? Kunnen uw voeten bij de vloer en zijn uw schouders ontspannen? Is uw bureaustoel goed ingesteld en is de muis die u gebruikt afgestemd op uw hand? Ongemerkt kan er ergonomisch gezien van alles mis gaan op de werkplek. Goed advies en goed materiaal zijn van essentieel belang voor uw gezondheid en die van uw collega’s!

Lees meer...

Of u nu op zoek bent naar een flexibele kantooroplossing voor uw startende bedrijf of naar een lange termijn oplossing om een grotere kantooroppervlakte te huren, er zijn vele redenen waarom u een business center zou moeten overwegen.

Lees meer...

Wilt u de productiviteit van uw teams verhogen? Kijk dan eerst eens kritisch naar het design en de mogelijkheden van uw eigen kantoor. Welke aanpassingen kan u maken om een inspirerende en creatieve omgeving voor uw werknemers te creëren, waar ze zich tegelijkertijd ook thuis kunnen voelen? Lees hier onze tips voor een gelukkiger én productiever team!

Lees meer...

Thuiswerken is vaak de eerste keuze voor freelancers en startende ondernemers. Het is echter niet altijd de beste keuze als het gaat om productiviteit.  Er zijn een aantal problemen die gepaard gaan met het werken vanuit je eigen huis

Lees meer...

Het is overduidelijk dat de coronacrisis onze samenleving zeer ingrijpend verandert heeft. Ook de manier waarop bedrijven hun kantoren inrichten en het werken op afstand organiseren, zal hieraan niet ontsnappen.  

Lees meer...

Bent u zelfstandig of ‘freelancer’ en raakt u uitgekeken op uw eigen muren met uw laptop als enige gesprekspartner? Dan is coworking de oplossing voor u!

Lees meer...

Ontdek de 10 belangrijkste kenmerken waaraan een goede coworking-ruimte moet voldoen om tot een succesvolle community uit te groeien.

Lees meer...