Kantoorruimtes

Zit u rechtop? Kunnen uw voeten bij de vloer en zijn uw schouders ontspannen? Is uw bureaustoel goed ingesteld en is de muis die u gebruikt afgestemd op uw hand? Ongemerkt kan er ergonomisch gezien van alles mis gaan op de werkplek. Goed advies en goed materiaal zijn van essentieel belang voor uw gezondheid en die van uw collega’s!

Of u nu op zoek bent naar een flexibele kantooroplossing voor uw startende bedrijf of naar een lange termijn oplossing om een grotere kantooroppervlakte te huren, er zijn vele redenen waarom u een business center zou moeten overwegen.

Wilt u de productiviteit van uw teams verhogen? Kijk dan eerst eens kritisch naar het design en de mogelijkheden van uw eigen kantoor. Welke aanpassingen kan u maken om een inspirerende en creatieve omgeving voor uw werknemers te creëren, waar ze zich tegelijkertijd ook thuis kunnen voelen? Lees hier onze tips voor een gelukkiger én productiever team!

Thuiswerken is vaak de eerste keuze voor freelancers en startende ondernemers. Het is echter niet altijd de beste keuze als het gaat om productiviteit.  Er zijn een aantal problemen die gepaard gaan met het werken vanuit je eigen huis

Bent u zelfstandig of ‘freelancer’ en raakt u uitgekeken op uw eigen muren met uw laptop als enige gesprekspartner? Dan is coworking de oplossing voor u!

Welkom

Kies uw taal

BluePoint taal Nederlands
Nederlands

Welcome

Choose your language

BluePoint language English
English

Bienvenue

Choisissez votre langue

BluePoint langue Français
Français