Kantoorruimtes

Zit u rechtop? Kunnen uw voeten bij de vloer en zijn uw schouders ontspannen? Is uw bureaustoel goed ingesteld en is de muis die u gebruikt afgestemd op uw hand? Ongemerkt kan er ergonomisch gezien van alles mis gaan op de werkplek. Goed advies en goed materiaal zijn van essentieel belang voor uw gezondheid en die van uw collega’s!

Of u nu op zoek bent naar een flexibele kantooroplossing voor uw startende bedrijf of naar een lange termijn oplossing om een grotere kantooroppervlakte te huren, er zijn vele redenen waarom u een business center zou moeten overwegen.

Bent u zelfstandig of ‘freelancer’ en raakt u uitgekeken op uw eigen muren met uw laptop als enige gesprekspartner? Dan is co-working de oplossing voor u!

Ontdek de 10 belangrijkste kenmerken waaraan een goede coworking-ruimte moet voldoen om tot een succesvolle community uit te groeien.

Afsluitbare kleine ruimtes binnen een groter kantoor met een verlaagd plafond en tapijt op de grond zijn helemaal uit de mode. Dit zie je dan ook steeds minder. Momenteel zijn het de open kantoren met een industriële look, oude fabriekshallen en de trendy co-working spaces, die de show stelen op de kantorenmarkt. 

Welkom

Kies uw taal

BluePoint taal Nederlands
Nederlands

Welcome

Choose your language

BluePoint language English
English

Bienvenue

Choisissez votre langue

BluePoint langue Français
Français