Imponeer de bezoekers van uw event met technologische tools!

Tags:
Online evenementen & Opname studio
13-12-2018

Evenementen kunnen vandaag de dag niet simpelweg een bijeenkomst vol presentaties zijn; bezoekers verwachten geïmponeerd en geamuseerd te worden. Een goede manier om hiervoor te zorgen, is het gebruik maken van de technologische tools hieronder.

 

1. Een robot

Iets dat veel mensen nog steeds indrukwekkend vinden, is de intelligentie van robots. Ze kunnen zoveel op gebied van entertainment, dus waarom zou je ze niet gebruiken voor events?

Dankzij de vele vaardigheden van robots, zijn er meerdere manieren om ze te gebruiken op een evenement. Ze zouden de gasten kunnen amuseren door middel van een klein optreden, of door een informatieve video te laten zien over uw bedrijf of event. Een voorbeeld van zo’n robot is Blue, onze eigen vrijwilliger bij BluePoint’s receptie.

Blue 7

 

2. Gepersonaliseerde event app

bleupoint luik eventapp

Dankzij een app voor smartphones, tablets en computers, kunt u uw eigen event app gebruiken. Deze kan de interactiviteit onder de deelnemers van uw evenement stimuleren.

Met een event app kunnen mensen checken wat er gepland staat door het programma te bekijken, en de sprekers leren kennen door hun biografieën te lezen.

Het is ook mogelijk om snelle meetings te organiseren en te netwerken met andere bezoekers, evenementenorganisators of sprekers.

Iedereen kan zijn/haar mening delen via de live stem-functie, welke meteen feedback geeft op het evenement, of uw gasten hun ideeën laat delen over een bepaald onderwerp dat de spreker aankaart.

Als uw bezoekers niet weten waar de volgende presentatie is, zijn er plattegronden en een interactieve kaart beschikbaar om hen de weg te leiden.

Al deze functies helpen de interactiviteit tussen deelnemers te verhogen, en dat alles in één app. BluePoint biedt dit type app aan op alle drie de locaties, voor slechts €7,50 (excl. BTW) per deelnemer. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

3. 3D Mapping

Misschien heeft u de perfecte speech geschreven, maar het publiek van tegenwoordig wil ook iets om naar te kijken. En daarmee bedoelen we niet een simpele PowerPoint als achtergrond van uw presentatie.

Iets meer inventiefs om te overwegen in deze situatie, is een techniek genaamd 3D Mapping: het toont bewegende beelden op elk 3-dimensionaal object op het podium, welke aansluiten op uw onderwerp en bedrijf. Uw publiek wordt vermaakt, maar niet afgeleid, wat resulteert in een langere aandachtsduur tijdens uw speech. 

De video hierboven toont de indrukwekkende techniek in de praktijk in onze eigen BluePoint locatie in Brussel. Wilt u deze technologie gebruiken op uw evenement, neem dan contact met ons op via marketing@bluepoint.be of +32 2 706 88 00.