Zoeken

Evenementen & technologie

Livestreams, webinars en online events, zijn vandaag niet meer weg te denken uit het professionele leven.  Maar wat als je niet over de  juiste apparatuur en ruimte nog de kennis beschikt, om zelf een online event te organiseren?

 

Lees meer...

De waarde van face-to-face interactie zal nooit weggaan, maar er zijn momenten dat ‘virtueel gaan’ een noodzakelijk onderdeel is van uw evenementenprogramma. Is uw bedrijf klaar om digitaal te gaan?

Lees meer...

Hoewel live streaming tegenwoordig een hulpmiddel is geworden dat door iedereen gebruikt kan worden door de evolutie van telecommunicatieapparaten en sociale netwerken, blijft het succes van uw captatie, in termen van inhoud en kwaliteit, een uitdaging!

Lees meer...

Zit je thuis vast? Dwingen klimatologische, politieke of gezondheidsomstandigheden je om je te isoleren? En toch moeten uw team meetings gehouden worden om de continuïteit van uw activiteiten te garanderen. Heb je er ooit aan gedacht om een brainstormsessie te organiseren om de situatie te deblokkeren?

Lees meer...

Organiseert u een professioneel evenement waarvoor u een presentatie moet geven en op zoek bent naar iets vernieuwends om de aandacht van uw publiek te trekken? Dan kan dit artikel u wellicht interesseren. 

Lees meer...

Technologie zoals 360° camera’s en Virtual Reality headsets zijn steeds populairder geworden in de entertainment markt. Maar heb je ooit overwogen dit te gebruiken voor je bedrijfsevent? Ontdek hier een aantal voordelen van VR technologie in jouw industrie.

Lees meer...

Evenementen kunnen vandaag de dag niet simpelweg een bijeenkomst vol presentaties zijn; bezoekers verwachten geïmponeerd en geamuseerd te worden. Een goede manier om hiervoor te zorgen, is het gebruik maken van de technologische tools in dit artikel.

Lees meer...

We zijn nooit te oud om te leren. Zelfs na onze studententijd, of 30 jaar werkervaring, is er nog veel te leren over onze eigen industrie en werkwijze. De industrieën veranderen snel, en wij moeten mee veranderen. Zelfs onze manier van lesgeven en leren heeft verbetering nodig. Want hoe kun je een nieuwe methode aanleren, door middel van een oude?

Lees meer...