Evenementen & technologie

Als organisator van evenementen bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van zowel uw deelnemers als voor uw personeel. Hoe groter uw evenement, hoe belangrijker de gezondheid en de veiligheid, maar zelfs voor kleine evenementen moet u dit steeds in overweging nemen.
Neem een kijkje hoe u dit het best kan doen!

Hoewel live streaming tegenwoordig een hulpmiddel is geworden dat door iedereen gebruikt kan worden door de evolutie van telecommunicatieapparaten en sociale netwerken, blijft het succes van uw captatie, in termen van inhoud en kwaliteit, een uitdaging!

Zit je thuis vast? Dwingen klimatologische, politieke of gezondheidsomstandigheden je om je te isoleren? En toch moeten uw team meetings gehouden worden om de continuïteit van uw activiteiten te garanderen. Heb je er ooit aan gedacht om een brainstormsessie te organiseren om de situatie te deblokkeren?

Organiseert u een professioneel evenement waarvoor u een presentatie moet geven en op zoek bent naar iets vernieuwends om de aandacht van uw publiek te trekken? Dan kan dit artikel u wellicht interesseren. 

Technologie zoals 360° camera’s en Virtual Reality headsets zijn steeds populairder geworden in de entertainment markt. Maar heb je ooit overwogen dit te gebruiken voor je bedrijfsevent? Ontdek hier een aantal voordelen van VR technologie in jouw industrie.

Welkom

Kies uw taal

BluePoint taal Nederlands
Nederlands

Welcome

Choose your language

BluePoint language English
English

Bienvenue

Choisissez votre langue

BluePoint langue Français
Français