Een personeelsfeest op de planning? Kies voor BluePoint!

Tags:
Evenementen & Vergaderingen
24-10-2022

03 22 blog banner

 

Personeelsfeest organiseren?
Bij BluePoint loopt jouw event op rolletjes!

‘De nood aan connectie is een feit’, haalde Jochanan Eynikel, businessfilosoof bij Etion, reeds aan. Maar hoe vertaal je dit naar de werkvloer? Vooral: door een spetterend personeelsfeest op poten te zetten! Bij alle BluePoint-locaties kan je makkelijk terecht voor jouw evenementen - van het eerste idee tot de uitvoering. 

 

 EEN PERSONEELSFEEST ORGANISEREN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

 

Een bedrijfsfeest regelen?
Stel de juiste vragen!

Hoe begin je in hemelsnaam met het regelen van een bedrijfsevent? Wat met al die praktische regelingen die je daarvoor moet treffen?

Begin vooral globaal: door jezelf enkele basisvragen te stellen, kom je al heel ver. Weet je het allemaal niet zo goed? Dan geven onze BluePoint-experts je hopen tips op basis van jouw ideeën.

De hoofdvragen zijn vooral: wat is het thema of doel van jouw evenement, wanneer wil je dit organiseren en hoeveel wil je hieraan uitgeven? Het antwoord op die vragen zal de kapstok vormen voor alle verdere regelingen van je evenement.

 03 22 picture4

 

Locatie, locatie, locatie!

Andere belangrijke vragen: hoeveel mensen wil je ontvangen? En wie wil je ontvangen? Dat kunnen namelijk belangrijke factoren zijn om te bepalen in welke ruimte we jouw evenement organiseren - dat spreekt voor zich. Wie namelijk een feest geeft met 50 genodigden, zal heel andere noden hebben dan wie 750 man uitnodigt.

Onze BluePoint eventexperts nodigen je graag uit op locatiebezoek in Antwerpen, Brussel of Luik om te bepalen wat jou het beste lijkt - en: niet onbelangrijk, om te bekijken wat er binnen jouw budgettaire mogelijkheden ligt.

Zo’n locatie leg je overigens ook best een zestal maand op voorhand vast - daarom is dit vaak één van de eerste stappen in het praktische proces.

10 22 Staffparty picture1

 

Locatie, budget en thema bepaald? Dan kunnen we de grote lijnen van je event uittekenen. Wat bijvoorbeeld met de catering? En hoe ga je je evenement aankleden? Afhankelijk van je thema, tijdstip en budget kijken we graag naar wat we jou in-house kunnen bieden en waarvoor we onze partners aanspreken.

Klaar met de grote lijnen? Dan gaan we over op de praktische details. Wil je bijvoorbeeld spelletjes voorzien? Een DJ-booth? Een live band? Een themafeest of een buitenparty? En moet er een fotograaf of photobooth ter plaatse komen? Het kan allemaal bij BluePoint - wij regelen het graag voor jou.

Hoe je eigen personeelsfeest organiseren? Lees hier onze tips!

 

Van locatie tot catering: maak kennis met onze all-in-one service

Naast alle  praktische regelingen die de BluePoint eventexperts voor jou treffen, kan je altijd rekenen op professioneel advies zodat je geen extra event organizer moet inschakelen. Zo kan jij alles regelen via één contactpersoonen ben je onmiddellijk gerust. Gedaan met kopzorgen voor het personeelsfeest!

 

ZIE JE JOUW EVENEMENT AL VOOR JE? NEEM NU CONTACT OP!

 

10 22 Staffparty picture2 

Meer inforamtie gewenst? Contacteer ons via +32 2 706 88 00 of mail naar marketing@bluepoint.be