Zoeken

Diversen

Vraagt u zich soms af voor welke reden BluePoint Meet.Work.Tech. zijn naam heeft gegeven aan de nieuwe Belgische zonnewagen die in Oktober zal deel nemen aan de "Bridgestone World Solar Challenge" in Australië?

Lees meer...

Het volledige BluePoint team wenst u...

Lees meer...

19 gedreven Belgische studenten, 18 maanden intensief werk voor 5 dagen race dwars door Australië tijdens de World Solar Challenge!

Lees meer...

Solar Team, een jonge en ambitieuze Belgische onderneming...

Lees meer...

Het verrassende business- en conferentiecentrum ontvangt niet alleen uw evenementen in zijn buitengewone kader, maar geeft u ook de mogelijkheid om prestigieuze evenementen bij te wonen, om uw zakelijke relaties te verbreden en te onderhouden.

Lees meer...

Hoewel alle Reyerstunnels weer open zijn voor het verkeer, zijn er nog steeds volop werken bezig. Momenteel wordt de waterdichting aangebracht op het dak van de tunnel van Montgomery richting E40. Pas als dat achter de rug is, kan de herinrichting van het kruispunt met de Diamantlaan voorbereid worden.

Lees meer...

BluePoint’s website heeft een update gehad, en dit geeft ons de perfecte kans om u welkom te heten op de nieuwe Blog pagina. Op deze blog zullen wij interessante feiten en ontwikkelingen op gebied van technologie, events, en werkomgeving delen.

Lees meer...