BluePoint Liège - ontwerper van bedrijfsevenementen

Tags:
Evenementen & Vergaderingen
05-11-2018

Het verrassende business- en conferentiecentrum ontvangt niet alleen uw evenementen in zijn buitengewone kader, maar geeft u ook de mogelijkheid om prestigieuze evenementen bij te wonen, om uw zakelijke relaties te verbreden en te onderhouden.

Woensdag 24 oktober zette BluePoint Liège een B2B-evenement op rond een show van Carole Matagne, een authentieke Belgische en opkomend humoriste.

Haar sprankelende optreden, "One Belle-Mère Show", trok meer dan 120 mensen in de exclusieve setting van BluePoint Liège. De sfeer was ontspannen en Jean-Luc Daniel verraste de gasten met zijn culinaire creaties. Kortom, een succesvol netwerkevenement! Ontdek hier alle foto's.

Voor de organisatie van dit evenement kon BluePoint Liège rekenen op de samenwerking van Belfius Bank en Verzekeringen & Dela, specialist in uitvaartorganisatie en -verzekering.

 

Wie is Carole Matagne?

2018 10 24 Pixelshake Bluepoint Carole Matagne 126 sur 211

Carole is een Belgische actrice met veel dynamiek en een adembenemende energie. In haar One Woman Show vertelde ze over haar leven, haar vriend en vooral het kind van haar vriend! Ken je het (on)geluk, van het leven met het kind van een ander? Het geluk van het hebben van een ex die op de hielen zit? Het geluk van om de week depressief te zijn door het gemis van een kind?

Carole biedt een ander perspectief op 'bonus moeders' en stiefgezinnen. Het spektakel werd medegeschreven en geregisseerd door Mathieu Debaty.

 

Wie leidt de keuken in BluePoint Liège?

2018 10 24 Pixelshake Bluepoint Carole Matagne 210 sur 211

Als Luikenaar in hart en nieren, begon hij zijn avontuur met kokkerellen uit passie. Voor hem bestaat een goede keuken uit kwaliteitsvolle ingrediënten. De manier van schikken, eenvoudig of uitgebreid, maakt niet uit wanneer u werkt met respect voor goede, verse, lokale en seizoensgebonden producten.

Dankzij zijn 20 jarige ervaring heeft Jean-Luc een unieke culinaire handtekening onthuld die authenticiteit, vrijgevigheid en creativiteit combineert.

Privé chef-kok voor buitenlandse hoge adel, Jean-Luc Daniel heeft ook de smaak van reizen. Hierdoor kan hij zijn gastronomische cultuur verrijken. Hij is ook de auteur van zijn eigen kookshow op RTBF, "Mon Plat Préféré".

 

Wat is het volgende evenement dat BluePoint Liège voor u organiseert?

2018 10 24 Pixelshake Bluepoint Carole Matagne 79 sur 211

Verras uw gasten op 5 december met een concert van Typh Barrow, jonge Brusselse en de nieuwe coach van het programma "The Voice" op RTBF, voorafgegaan door een gastronomisch diner bereid door Jean-Luc Daniel en zijn gast Lionel Rigolet, de sterrenchef van het Brusselse restaurant "Comme chez soi", met wie hij de ovens van BluePoint Liège zal delen.

Mis dit exclusieve concert en culinaire duo niet!

 

Voor meer informatie en reserveringen, neem contact op met Benoit De Smedt en zijn team.

benoit.desmedt@bluepoint.be / +32 (0)4 340 35 47

https://www.bluepoint.be/nl/liege/nieuws/