Bent u op zoek naar een exclusief bedrijfsevenement in Luik?

Tags:
Evenementen & Vergaderingen
17-12-2018

OP 3715

Nodig uw zakenrelaties uit in een exclusieve setting voor een avond die niets minder dan dat is, en laat uw vijf zintuigen genieten van uitzonderlijke culinaire creaties en een warme en boeiende muzikale show: dit was de rode draad van de avond die op 5 december in BluePoint Liège werd georganiseerd.

Voortdurend op zoek naar excellentie maakte sitemanager Benoit De Smedt indruk op zijn klanten en professionele relaties door een onvergetelijke avond te organiseren.

 

Een duo van culinaire kunstenaars in de keuken:

OP 3287

OP 3344

 

 

 

 

 

 

 

Die avond deelde Jean-Luc Daniel, chef-kok van restaurant Le Cabochon, gevestigd in BluePoint Liège - en bekend bij kijkers van de show "Mon plat préféré" op RTBF, zijn keuken met Lionel Rigolet, sterrenchef van het restaurant "Comme chez soi", in Brussel. Zij werkten perfect samen om de smaakpapillen van de genodigden te prikkelen.

 

Een ster die meer dan veelbelovend is op het podium:

OP 3429

OP 3603

 

 

 

 

 

 

 

Na de culinaire kunsten van het duo Jean-Luc en Lionel, werden de gasten geboeid door de jonge artieste Typh Barrow, de nieuwe rijzende ster van de Belgische soul, tevens de nieuwe coach van het tv-programma “The Voice” op RTBF. Haar zachte stem, haar uitzonderlijke beheersing van de piano en haar interactie met het publiek, hebben een meer dan comfortabele en ontspannen sfeer gecreëerd.

De verrassende deelname van Beverly Jo Scott heeft alleen maar bijgedragen aan de magie van deze uitzonderlijke avond.

 

Een geslaagd netwerkevenement:

OP 3105

Tijdens het laatste deel van dit exclusieve evenement konden de gasten deze kunstenaars persoonlijk ontmoeten en een paar woorden met hen uitwisselen. Met deze avond heeft BluePoint Liège een uitstekend recept ontwikkeld voor het creëren van een bedrijfsevenement, met behulp van magische ingrediënten: een uitzonderlijk culinair duo en een intiem concert in een buitengewone setting. Kortom, een nieuw en succesvol netwerkevenement. Voor de organisatie hiervan kon BluePoint Liège rekenen op de medewerking van AON, PROSELECT en RTBF.

Ontdek hier alle foto's. Als u wilt weten welke zakelijke evenementen BluePoint Liège voor u organiseert in 2019, kunt u zich aanmelden om de nieuwsbrief te ontvangen.