Begin uw bedrijfsjaar met een kick-off evenement

Tags:
Evenementen & Vergaderingen
29-11-2018

Met nog maar een maand op de teller, komt het jaar 2018 tot een einde. Dit betekent dat u op een hopelijk succesvol bedrijfsjaar kunt terugkijken, en belangrijker, vooruit kunt kijken naar een nieuwe. Tijd om dit nieuwe hoofdstuk van uw zakelijke vooruitgang te vieren, en hoe doet u dat beter dan met een kick-off evenement?

 

Waarom een kick-off event organiseren?

Niet alleen geeft een kick-off evenement u de kans om uw prestaties als bedrijf te vieren, het maakt uw collega’s ook gemotiveerder om te beginnen met het werken aan de doelen van het nieuwe jaar. Zij krijgen eveneens de kans om te netwerken met andere afdelingen van het bedrijf, wat de interne relaties verbetert die ervoor zorgen dat uw klant de beste service krijgt.

Kick off


Hoe plant u een succesvol kick-off event?

Een paar tips om over na te denken wanneer u een Nieuwjaars-evenement organiseert:

  1. Bereid een korte speech voor
    Vat de prestaties van afgelopen jaar samen en onthul de doelen voor komend jaar. Bedank de mensen die dit jaar een verschil hebben gemaakt, en hef het glas op partner bedrijven die u geholpen hebben.

  2. Vind een passende locatie
    Uw team komt vast met liefde naar hun kantoor om te werken, maar voor een speciale gelegenheid zoals een kick-off, zal iedereen het waarderen om dit in een feestelijkere setting te vieren. Aangezien u nog maar één maand heeft, is het een goed idee om een locatie te zoeken zoals BluePoint, die u een veelzijdige venue, onthaalcomité, catering en technische ondersteuning biedt, in plaats van vier verschillende bedrijven elk van deze benodigdheden te laten regelen.

  3. Nodig uw gasten uit op een unieke wijze
    Zorg ervoor dat uw team enthousiast is om naar het evenement te komen, door het sturen van opvallende uitnodigingen. Geef niet alleen informatie, maar maak het aantrekkelijk om aan het evenement deel te nemen. Wees creatief in de lay-out en tekst, en herinner mensen aan het evenement via interne communicatie en mond-tot-mond reclame.


Bent u enthousiast geworden over het organiseren van een kick-off event?

Schakel de hulp in van onze experts om uw wensen te bespreken, zodat u uw evenement bij BluePoint kunt inplannen voordat we volgeboekt zijn!