10 redenen waarom een event zaal huren bij BluePoint Antwerpen een goed idee is!

Tags:
Evenementen & Vergaderingen
06-02-2023

10 redenen waarom een event zaal huren bij BluePoint Antwerpen een goed idee is!

Ben je op zoek naar een zaal voor je volgende bedrijfsevenement? Zoals u wellicht al weet, is de keuze van de locatie een belangrijke factor voor het organiseren een succesvol evenement. Het is dan ook geen toeval dat de beste evenementlocaties elk jaar op de eerste plaats komen in de ranking! Hier zijn 10 uitstekende redenen om in 2023 een eventruimte bij BluePoint Venues te huren volgens Steven Schotte, Site Manager BluePoint Antwerpen.

BluePoint Antwerpen Zaal Huren resized

1. Moderne en ruime eventzalen en meeting rooms

BluePoint Antwerpen beschikt over 25 verschillende zalen met een oneindig veel mogelijkheden. De venue onderscheidt zich door zijn aanpassingsvermogen voor elk type evenement of bedrijfsmeeting. Van het meest intieme tot het meest spectaculaire congres, seminar, tentoonstelling, productlanceringen, prijsuitreiking, proeverij… You name it

De grootste zalen, die tot 700 personen kunnen ontvangen, hebben ook een directe toegang tot hun eigen patio, een door groen omgeven terras ruimte. De kers op taart is natuurlijk het ruime dakterras van 180 m², dat in de zomer heel gezellig en sfeervol aangekleed is.

 

2. Dicht bij het centrum van Antwerpen

Met de auto is het een 10 minuten rit van het centrum Antwerpen naar ons congrescentrum. Ook de autosnelweg afrit ‘Berchem’ en het gelijknamige treinstation zijn zeer dichtbij. De wijk is uitsluitend residentieel en is vrij van lawaai en files.

  

BluePoint Antwerpen Zaal Huren Event resized 

 

3. Boven- en ondergrondse parkingplaatsen

Heeft u er al een hele autorit op zitten? BluePoint maakt het jou gemakkelijk:

Het conferentiecentrum beschikt over een eigen beveiligde ondergrondse parkeergarage en over meerdere publieke parkeerplaatsen direct voor de ingang van het gebouw. U kunt parkeren en de receptie bereiken in een mum van tijd.

 

4. Uw evenement op maat gemaakt

Steven Schotte : "Plan een bezoek in en laat je fantasie de vrije loop."

De meeting rooms zijn volledig modulair en aanpaspaar, dankzij een ingenieus systeem van intrekbare wanden, kunnen de ruimtes naar wens worden ingedeeld. Er wordt aan alles gedacht, zo is er bijvoorbeeld ook een artiestenloge ter beschikking. Een recent voorbeeld van een buitengewoon bedrijfsevenement? Een bekende autofabrikant gaf onlangs een spectaculaire show waarbij zijn nieuwste model van buitenaf een triomfantelijke entree maakte in de evenementenhal.

 


 

Ruime en volledig ingerichte “Coffee Corners”

Steven Schotte: “Om onze klanten kwalitatieve pauze momenten te bieden, hebben we twee grote aparte 'Coffee Corners' ingericht. In het gezelschap van deelnemers en collega's kan u genieten van een verfrissend drankje of een kop koffie met of zonder versnaperingen. Dit biedt de deelnemers een goed excuus om even de benen te strekken en een frisse neus te halen. Tegelijk voorkomt men drukte in de vergader-/eventruimte."

 


 

Wandel virtueel door de meeting rooms van BluePoint Antwerpen!

 

5. Sfeer creëren met geluids- en lichtinstallatie

Onze zalen zijn zo ontworpen dat de deelnemers een optimale geluidservaring ervaren door de fijne akoestiek: zelfs als je achteraan in de zaal zit! Elke zaal is uitgerust met een eigen geluidsinstallatie en professionele microfoons.

Onze zalen worden overspoeld door natuurlijk licht door de grote vensters in het gebouw. We kunnen dit licht nog uitbreiden met onze lichtinstallatie en meerdere spots voor de gewenste sfeer.

 

6. Jouw branding in ons gebouw!

 

Bij BluePoint besteden we de nodige aandacht aan de branding van jullie merk of bedrijf. Zo beschikken we over vele led-schermen om jullie logo en andere merkelementen in de kijker te zetten. Sterker nog: door onze enorme Video Wall achter de bar, is jouw logo van tientallen meters reeds zichtbaar. We kunnen bovendien ook de sfeerverlichting en uplighters aanpassen aan de kleuren van jullie branding. Zo wordt de klant ondergedompeld in het kleurenpallet van jullie bedrijf.

BluePoint Antwerpen Rooftop Huren resized

 

7. Professionele ondersteuning ter plaatse

Zelfs met de meest nauwgezette voorbereidingen, kunnen zich tijdens een evenement onvoorziene omstandigheden voordoen. Daarom staat ons team van eventplanners en gespecialiseerde technici u ter plaatse bij voor, tijdens en na het evenement. Doet er zich een ‘verrassing’ voor? Wij schakelen mee en zorgen ervoor dat uw evenement soepel verloopt.

 

Plan een bezoek in en ontdek BluePoint Antwerpen!

 

8. Catering voor jouw evenement

Of je nu kiest voor een lichte cateringformule of een meer-gangenmenu, wij zorgen ervoor dat uw deelnemers geniet van dit culinaire momentje en op een professionele manier bediend worden. De cateringpartner van BluePoint houdt rekening met uw wensen en specifieke aanwijzingen, zodat aan de verwachtingen van elke deelnemer kan worden voldaan.

 

9. Geen verrassingen of verborgen kosten

Heeft u onze locatie gekozen? Perfect! U ontvangt zo snel mogelijk een prijsopgave met de details van de gevraagde diensten. Wij zorgen er altijd voor dat elk item duidelijk is geformuleerd, zodat we samen niets vergeten en/of uw verzoek later kunnen aanpassen indien nodig.

 

10. Kiest u voor een virtueel of hybride evenement? Wij staan klaar!

Waarom zendt u uw evenement online niet uit om nog een groter publiek te bereiken? Dankzij ons softwareplatform, onze audiovisuele apparatuur en onze snelle verbinding kan u in elke zaal uw evenement makkelijk aanpassen naar een virtueel of hybride formaat.

 


 

Hoe hebben onze klanten BluePoint Antwerpen ervaren?

Talrijke bedrijven en publieke organisaties werkten reeds samen met ons BluePoint team voor het organiseren van hun workshops, teambuildings, bedrijfsevenementen… Hun ervaringen en referenties kan je terugvinden op verschillende platvormen:

 


 

Wil jij jouw gasten op uw volgende evenementen een VIP-ervaring bezorgen?

Boek nu de ideale zaal voor jouw evenement voordat de kalender vol is. Contacteer ons op +32 3 280 45 13 of stuur een e-mail naar: steven.schotte@bluepoint.be