Zoeken

Video is vandaag een belangrijk communicatie- en marketingmiddel op alle mogelijke fronten. Maak kennis met de state-of-the-art opnamestudio van BluePoint die jouw videoproject voortaan een andere dimensie zal geven.

Lees meer...

Duurzaamheid: het is zoveel meer dan een modewoord geworden. Meer nog: het is een gegeven waar elke organisatie - hoe groot of hoe klein ook - bewust mee dient om te gaan. Voor BluePoint lijkt dat een noodzakelijke evolutie! Wanneer jij bij ons een evenement organiseert, vinden we het belangrijk om jou zo duurzaam mogelijke opties voor te stellen. We leggen je graag uit hoe we dat doen.

Lees meer...

We hebben zowel op als naast de werkvloer nood (en recht!) op connectie. En hoe kan je beter connecteren met je collega’s, vrienden en familie dan door elkaar live te ontmoeten, nu het weer mag? Bij alle BluePoint locaties kan je alvast makkelijk terecht voor jouw evenementen - van teambuilding tot huwelijksfeest!

Lees meer...

Het valt niet te ontkennen - de coronapandemie heeft grondige veranderingen in ons werkleven teweeggebracht. En wanneer het professionele leven verandert, veranderen professionele evenementen uiteraard mee. We merken bij het organiseren van evenementen heel wat verschillen op tegenover vroeger. Hoe dat tot uiting komt? Organisaties pleiten vooral voor hybride en multi-site evenementen. En dat vinden we bij BluePoint een mooie trend! 

Lees meer...

Nu we na corona opnieuw onze vrijheid hebben, rijst onmiddellijk één vraag: wat met fysiek aanwezig zijn op de werkvloer? Dat enkele dagen per week telewerken de norm blijft, is duidelijk. Maar hoe belangrijk is het om ook naar je kantoor te gaan? En wat met evenementen? BluePoint vroeg Jochanan Eynikel, businessfilosoof bij Etion, naar hoe we ‘fysiek en digitaal’ kunnen mixen, en naar het belang van contacten op de werkvloer die niet louter digitaal zijn. 

Lees meer...

Meer personeel, een hybride manier van werken dankzij de coronacrisis, een nieuwe bedrijfsstijl … Tijd voor een nieuw kantoor, vond Kris Van Eeckhout, coördinator bij mtech+. En dus ging het team van BluePoint Business Center in Brussel voor hen aan de slag!

Lees meer...

Al geruime tijd ligt de wereld van de live events nagenoeg stil. Maar na ruim 2 jaar zijn we dat punt wel voorbij. Waarom zou je ook? Virtuele events kunnen immers altijd doorgaan. Wacht niet langer, begin met plannen! 

Lees meer...

Technologie en evenementen, het is een onmisbaar samenspel in de wereld van live communicatie en event marketing. Het gebruik van innovatieve technologieën zorgt ervoor dat je jouw event naar een hoger niveau kan tillen. En daar zorgt BluePoint voor!

Lees meer...

Dankzij de eigen Green Key Studio van BluePoint Brussel, helpen we jouw organisatie om live presentaties om te zetten in spectaculaire virtuele evenementen! 

Lees meer...