Zoeken

De Covid pandemie heeft organisatoren van opleidingen en  evenementen het voorbije jaar hard op de proef gesteld. Nu de versoepelingen volop op gang zijn, maken volledige digitale evenementen weer plaats voor live evenementen maar de vraag naar hybride evenementen neemt steeds meer toe. Wat houdt ‘hybride vergaderen’ nu precies in en hoe kunnen hybride ontmoetingen succesvol worden gemaakt? 

Lees meer...

Het behouden van de goede werksfeer is tijdens deze coronacrisis niet zo vanzelfsprekend. Omdat de meeste mensen thuis  werken, zien velen hun collega's niet meer en dreigt het groepsgevoel te verwateren. Wat is een betere manier om je team te vieren - en afscheid te nemen van 2021 - met een uitbundig feest?

Lees meer...

Covid-19 heeft de wereld op zijn kop gezet. Miljoenen werknemers over de hele wereld kwamen voor nieuwe en uitdagingen te staan. Gelukkig is nu het einde van de pandemie in zicht maar bedrijven worstelen nu met de vraag hoe ze de terugkeer van hun werknemers naar het kantoor kunnen plannen. 

Lees meer...

Openluchtevenementen zijn het soort evenementen waar iedereen graag naar toe gaat en ze worden ook steeds populairder als gevolg van de coronavirus pandemie. Maar hoe begint je met het organiseren van een openluchtevenement dat aan alle officiële richtlijnen voldoet en jouw bezoekers een Covid-proof evenement biedt? Hier volgen enkele tips!

Lees meer...

Na een lange periode verplicht online vergaderen, het volgen van allerlei online webinars en volledige virtuele evenementen op diverse digitale kanalen, snakt iedereen weer naar fysieke ontmoetingen. Het gemis aan face-to-face gesprekken is zeer groot en daarom ook de drang naar live-evenementen!

Lees meer...

Wanneer het op vergaderen aankomt, kan het soms wat moeilijk zijn om de perfecte setting te vinden. Sommige mensen vergaderen graag in hun eigen kantoor, anderen gaan graag naar buiten, naar een andere locatie. 
Maar waarom is het een goed idee om een offsite locatie te gebruiken voor jouw volgende vergadering?

Lees meer...

Livestreams, webinars en online events, zijn vandaag niet meer weg te denken uit het professionele leven.  Maar wat als je niet over de  juiste apparatuur en ruimte nog de kennis beschikt, om zelf een online event te organiseren?

 

Lees meer...

De waarde van face-to-face interactie zal nooit weggaan, maar er zijn momenten dat ‘virtueel gaan’ een noodzakelijk onderdeel is van uw evenementenprogramma. Is uw bedrijf klaar om digitaal te gaan?

Lees meer...

Hoewel live streaming tegenwoordig een hulpmiddel is geworden dat door iedereen gebruikt kan worden door de evolutie van telecommunicatieapparaten en sociale netwerken, blijft het succes van uw captatie, in termen van inhoud en kwaliteit, een uitdaging!

Lees meer...