Of het nu een BBQ, babyborrel, lentefeest, jubileum of ander familie-evenement is, één van de belangrijkste ingrediënten voor een geslaagd privé-evenement? Dat is de locatie. Die moet een feestelijke sfeer uitstralen én vlot bereikbaar zijn voor al je gasten. Dat weten we bij BluePoint. We doen er daarom alles aan zodat jij makkelijk en efficiënt een spetterend feest organiseert. Onze grootste troef is de all-inservice. Je vindt bij ons alles namelijk onder één dak, van event planners en kwalitatief AV-materiaal tot connecties met fotografen en cateringformules om van te smullen. Een evenement organiseren was nog nooit zo simpel!De organisatie van je privé-evenement tot in de puntjes uitwerken? Daar leven we voor bij BluePoint. Met veel zorg toveren we jouw concept om tot een onvergetelijk, spetterend feest. Hoe we dat doen? Met deze troeven: 

 • Centraal gelegen, vlot bereikbare locaties
 • Parkeerplaatsen in overvloed
 • Moderne en ruime feestzalen, moduleerbaar volgens capaciteit
 • Spectaculair dakterras of gezellige, groene tuin van 700 m² voor een extra wauw-effect
 • Professionele licht-, video- en geluidsinstallaties aanwezig 
 • Inhouse cateringdiensten maken gerechten om je vingers bij af te likken 

Kom langs bij BluePoint en laat je inspireren.

decoratie feesttafel

Ontdek onze BBQ's & Familie-evenementen locaties


Een schitterend privé-evenement organiseren? Dat doe je zo!

Dansen op het ritme van de muziek, een sappig stuk vlees draaien op de barbecue of klinken met vrienden, familie en collega’s? Bij BluePoint houden we van een feestje! Van locatie tot catering en technische ondersteuning, we helpen je een onvergetelijk evenement te organiseren. BBQ, babyborrel, jubileum of bar mitzvah, je bent bij ons aan het juiste adres om élk feest om te toveren tot een onvergetelijke ervaring.

 


Een feestelijke locatie

BluePoint heeft heel wat feestelijk troeven in huis wat betreft de locatie. Onze feestzalen zijn niet alleen centraal gelegen, maar ze zijn ook vlot bereikbaar met de auto, fiets en zelfs het openbaar vervoer. Er zijn bovendien overdekte fietsenstallingen en laadpalen voor elektrische wagens voorzien. Handig én duurzaam! Maar onze grootste troef? Dat zijn onze zalen zelf. Het zijn echte eyecatchers:

 • Feestzalen moduleerbaar volgens capaciteit
 • Grote evenementenhal van 400 m²
 • Dakterras met spectaculair uitzicht, ideaal voor BBQ’s
 • Groene tuin van maar liefst 700 m² voor een zonnig buitenevenement
 • Cosy binnenplein
dakterras bluepoint antwerpen
decoratie feestzaal

Zit samen met onze event planners 

Weet je nog niet welke richting je uit wil met je feest, formeel of lekker luchtig? Of heb je zin in een origineel themafeest? Bespreek het met onze event planners. Zij vuren telkens unieke ideeën op je af, waar je misschien zelf nog niet aan had gedacht. Ook met de praktische invulling helpen ze je op weg, denk maar aan de technische ondersteuning, de aankleding van de zaal en het eten voor je gasten.

De aankleding van je zaal

De perfecte feestzaal gevonden bij BluePoint? Geweldig! Maar dat was pas het begin. Het wordt nu tijd om te denken aan de aankleding van de zaal. BluePoint heeft comfortabel meubilair ter beschikking, en voor passende decoratie weten we een adresje. Sfeervolle verlichting en swingende geluidsinstallaties hebben we voorhanden en op technische ondersteuning voor en tijdens je evenement kan je ook rekenen bij ons. Vergeet tot slot de dj, animatie en fotograaf niet. Je wilt al dat plezier toch graag vastleggen op de gevoelige plaat, niet? We brengen je graag in contact met enkele professionals.

Eten waarvan het water je in de mond loopt 

Je feest is pas geslaagd als alle knorrende magen gestild zijn. Onze eigen cateringdienst is een meester in de kookkunst. Wat hakken hier, mixen daar en dresseren maar. Onze chefs bereiden maaltijden voor verschillende soorten feesten, van bbq’s en walking dinners tot andere familie-evenementen zoals babyborrels of communiefeesten. Daarvoor gebruiken ze lokale seizoensproducten met het oog op een duurzaam event. Veggie of vegan? Ook daar passen we met plezier een mouw aan.


Een onvergetelijk privé-evenement organiseren? BluePoint is de onestopshop bij uitstek. Kom langs en ontdek alle mogelijkheden.