Audiovisuele apparatuur & ondersteuning

Het succes van een evenement is onder ander gelinkt aan de kwaliteit van het audio-visuele materiaal. De Av apparatuur in de zalen van BluePoint helpt je om iedere presentatie vlekkeloos te laten verlopen. Dankzij de Barco Clickshare technologie die in al onze zalen aanwezig is, start je elke presentatie in een handomdraai op.

Geen extra kabels meer nodig! In grotere zalen kan je beroep doen op een volledige geluidsinstallatie met een keuze uit tafel-, draagbare  of headset microfoons. De technische BluePoint medewerkers, helpen je steeds met de opstart van jouw evenement.  Een tip: wanneer je meerdere microfoons tegelijkertijd wenst te gebruiken tijdens jouw event,  raden we steeds aan om één van onze AV-medewerkers in te huren.  Zij zorgen voor de juiste bediening van de audiotafel waardoor je zeker bent van een vlekkeloze  geluidservaring (en minder stress). Dit is zeker ook een aanrader voor complexere presentaties met videofragmenten en/of externe sprekers.  BluePoint zorgt ook voor bijkomde sfeerverlichting of andere speciale effecten zodat jouw evenement er ook echt uitspringt!

Heb je een regisseur nodig? Dat kan ook bij BluePoint!  De audio-visuele expertise en de high-tech infrastructuur maken van BluePoint ook een ideale partner voor al jouw hybride of virtuele evenementen. Live-streaming appartuur voor het broadcasten van jouw evenement is ter plaatse aanwezig en bij BluePoint Brussel kan je ook gebruik maken van een gloednieuwe professionele green key opname studio voor volledige virtuele evenementen en video-opnames.

audiovisual event support at bluepoint brussels

BluePoint is jouw one-stop-shop voor live, virtuele en hybride evenementen!

 

meeting room bluepoint antwerpen

BluePoint Antwerpen

Bij BluePoint Antwerpen zijn alle zalen uitgerust met audio-visueel materiaal en een technische expert is ter plaatse aanwezig. Via de Barco Clickshare technologie sluit je jouw laptop in een handomdraai aan: Plug & play dus!

Je hoeft geen eigen materiaal mee te brengen of beroep doen op een andere audio-visuele partner.  De grotere zalen bij BluePoint beschikken over een professionele geluidsinfrastructuur zodat je verschillende draagbare microfoons kan gebruiken. Een technicus aan het  geluidspaneel zorgt dan voor een onberispelijk geluid. BluePoint Antwerpen verzorgt ook graag de sfeerverlichting in de kleuren van jouw bedrijf en het immens grote led scherm bij het betreden van gebouw kan volledig gepersonaliseerd worden, net zoals het digitale sprekersgestoelte in de zalen zelf.

Voor evenementen met complexere audio-visuele noden kan je ook bijkomende techniekers en zelfs een regisseur inhuren voor een maximale beleving van de deelnmers. BluePoint investeert steeds in top notch materiaal en kan je daardoor ook perfect begeleiden voor hybride en virtuele evenementen. Jouw evenement wordt dan opgenomen en indien gewenst live uitgezonden via een live streaming platform. BluePoint zorgt dan voor het broadcasten van jouw evenement zodat deelnemers ook vanop afstand kunnen deelnemen. BluePoint Antwerpen zorgt voor al de nodige audiovisuele ondersteuning  voor live, hybride en virtuele evenementen.

BluePoint Brussel

Bij BluePoint Brussel staat technologie centraal. Alle zalen zijn uitgerust met high-tech audiovisueel materiaal dat garant staat voor een vlekkeloze vergadering of evenement. Voor vergaderingen kan je doorgaans gebruik maken van de Barco Clickshare technology voor al jouw presentaties. Sluit gewoon je laptop aan and there you go!

De grotere zalen beschikken over geluidsinstallaties met tafelmicrofoons, draagbare - en headset microfoons. Onze geluidstechniekers draaien aan de knoppen van het geluidspaneel wanneer je meedere microfoons tegelijkerrijd nodig hebt. Daar hoef je je alvast geen zorgen meer over te maken.  De allergrootste zaal van BluePoint Brussel is uitgerust met twee 4K projectoren waarmee je ontelbare projectiemogelijkheden krijgt. Voor complexe presentaties met diverse sprekers (zelfs sprekers op afstand), of met diverse videofragmenten zet BluePoint Brussel meerdere AV experten in, zodat jouw evenement kan schitteren. Je hebt dan ook veel meer mogelijkheden wat betreft lichteffecten die voor een echt spektakel kunnen zorgen.

Sfeerverlichting wordt altijd volledig gepersonaliseerd naar de kleuren van jouw bedrijf/organisatie. Bovenop kan je ook het grote led scherm dat je meteen ziet bij het betreden van het gebouw,  personaliseren voor jouw event.  Net zoals de hologram die je ziet bij het binnenrijden van onze ondergrondse parking.

BluePoint Brussel beschikt tevens over vertaalcabines voor meertalige evenementen.

meeting room bluepoint brussels

Dankzij onze research en investering in nieuwe en nuttige eventtechnologiën, heeft BluePoint intussen ookal een jarenlange ervaring in livestreaming.  Wij zorgen voor de opname en het broadcasten van jouw evenement zodat deelnemers ook vanop afstand jouw venement kunnen volgen. Andere zalen zijn dan weer voorzien van de juiste technologie om deelnemers op afstand te verbinden met anderen die zich op de meetinglocatie zelf bevinden.

Dat maakt dat BluePoint ook een perfecte partner is voor hybride vergaderingen en evenementen. Heb je interesse in een volledig virtueel evenement, dan ben je bij BluePoint Brussels ook aan het juiste adres! Er staat namelijk een gloednieuwe professionele greenkey opname studio klaar voor jou! Hier kan je een live uitzending opnemen of een video-opname realiseren voor uitgestelde uitzendingen. BluePoint Brussel biedt je de nodige technische expertise voor alle evenementen: live, hybride en virtueel!

 

meeting room bluepoint  Liège

BluePoint Luik

Alle vergader- en eventzalen van BluePoint Luik zijn uitgerust met kwalitatieve AV-apparatuur voor een vlekkeloos verloop van al jouw evenementen.

Technologie zit in ons DNA! Bij BluePoint is het dus niet nodig om eigen materiaal te voorzien of met een ander audio-visueel bedrijf samen te werken. Je laptop sluit je eenvoudig aan via de Barco Clickshare technologie en je bent vertrokken. Heb je microfoons nodig, dat kan zeker. Gebruik je er meerdere tegelijkertijd, dan is assisitentie mogelijk via een BluePoint AV expert.

De grootste zaal van BluePoint Luik beschikt ook over indrukkwekkende verlichtingsmogelijkheden. Zo trekken we jouw bedrijfskleuren in de verlichtingsstijl van de zaal! BluePoint Luik kan je ook helpen met hybride en volledig virtuele evenementen. De eventlocatie heeft niet enkel het materiaal ter beschikking maar heeft ook de nodige in-house expertise om deze nieuwe vormen van evenementen succesvol te laten verlopen!