Work.SPACES

Work.SPACES


Kantoor te huur in Antwerpen

BluePoint business centre Antwerpen verhuurt kantoorruimte in Antwerpen maar u kan er ook een geregistreerd bedrijfsadreseen of een virtueel kantoor in Antwerpen huren.

Het huren van privé kantoren in Antwerpen gaat gepaard met ondersteunende diensten zoals een centrale receptie waardoor het huren van een kantoor in Antwerpen extra aantrekkelijk wordt. 

Naast het verhuren van kantoren staat het bedrijvencentrum BluePoint Antwerpen ook bekend voor zijn meeting & event faciliteiten met professionele audio-video ondersteuning.


 

bluepoint antwerpen office space to rent.jpg


bluepoint antwerpen renting workspace


Voordelen van het huren van een kantoor in een business center

BluePoint Antwerpen business center levert diensten die het u toelaten u te concentreren op uw eigen bedrijf. Een centrale receptie verwelkomt uw gasten en de in-house meeting & event ruimtes in Antwerpen zijn handig voor interne vergaderingen en het verwelkomen van klanten.
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ontdek welke kantoorruimte u kunt huren in Antwerpen en welke ondersteunende diensten u kunt verwachten van het business center BluePoint Antwerpen.

Welkom

Kies uw taal

BluePoint taal Nederlands
Nederlands

Welcome

Choose your language

BluePoint language English
English

Bienvenue

Choisissez votre langue

BluePoint langue Français
Français