Work.SPACES

Work.SPACES


Kantoor te huur in Antwerpen

BluePoint business centre verhuurt kantoorruimte in Antwerpen maar u kan er ook een geregistreerd bedrijfsadreseen of een virtueel kantoor  huren.

Het huren van privé kantoren in Antwerpen gaat gepaard met ondersteunende diensten zoals een centrale receptie waardoor het huren van een kantoor in Antwerpen extra aantrekkelijk wordt. 

Naast het verhuren van kantoren staat het bedrijvencentrum BluePoint Antwerpen ook bekend voor zijn meeting & event faciliteiten met professionele audio-video ondersteuning.


 

bluepoint antwerpen office space to rent.jpg


bluepoint antwerpen renting workspace


Voordelen van het huren van een kantoor in BluePoint Antwerpen

BluePoint Antwerpen business center biedt talrijke diensten aan. Als huurder kan u zich concentreren op uw eigen bedrijf. Medewerkers van een centrale receptie verwelkomen uw gasten, een koffie corner staat ter beschikking en de in-house meeting & event ruimtes in BluePoint Antwerpen zijn handig voor interne en externe vergaderingen.
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en ontdek welke kantoorruimte u nog kunt huren in Antwerpen en welke ondersteunende diensten u kunt verwachten van het business center BluePoint.

Welkom

Kies uw taal

BluePoint taal Nederlands
Nederlands

Welcome

Choose your language

BluePoint language English
English

Bienvenue

Choisissez votre langue

BluePoint langue Français
Français