Tech.SERVICES

Tech.SERVICES


BluePoint Antwerpen,
een garantie voor een succesvolle presentaties

Steeds meer event organisatoren zijn afhankelijk van betrouwbare apparatuur voor vergaderingen, presentaties en evenementen. Audio-video en geluidsapparatuur moet state-of-the-art zijn om bij te dragen aan het succes van uw onderneming. BluePoint Antwerpen conferentiecentrum kan u adviseren welk materiaal u best kan  gebruiken voor uw evenement.

Wanneer u een zakelijk evenement organiseert in Antwerpen bekijk de oplossingen van het conferentiecentrum BluePoint Antwerpen: eenvoudige aansluiting met de projector dankzij click-share-technologie zonder kabels, intelligente borden vervangen de flipovers waardoor er geen papier meer nodig is. Dit zijn  slechts enkele van onze nuttige technologie troeven. Neem contact op met onze locatie in Antwerpen en leer meer over de voordelen die u heeft bij het huren van een vergaderzaal voor uw eerstvolgende opleiding of bedrijfsevenement.


 

bluepoint antwerpen presentations


bluepoint antwerpen business event


Catering voor uw
business event in Antwerpen

De kwaliteit van event catering is tegenwoordig van cruciaal belang bij het organiseren van ieder zakelijk evenement. Overweeg daarom BluePoint conferentiecentrum in Antwerpen waar u uw gasten beslist kunt imponeren met creatieve en heerlijke event catering. Naast een brede waaier catering suggesties voor opleidingen,  vergaderingen, lunches, diners en recepties kunt u altijd rekenen op een creatief catering team voor  voorstellen op maat van uw evenement.

Neem contact met onze BluePoint Antwerpen event experts. Laat u inspireren en huur een passende zaal voor uw volgende zakelijke bijeenkomst of bedrijfsevenement in Antwerpen. De catering ruimtes baden in daglicht en de kwaliteitsvolle gerechten geven uw gasten de nodige energie.


BluePoint Antwerpen – ondersteuning bij de organisatie van evenementen

Laat uw agenda het toe om naast uw dagelijkse werklast een evenement te organiseren? Zo niet, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Bij het huren van een zaal in BluePoint Antwerpen voor uw bedrijfsevenement krijgt u voldoende ondersteuning. Het team van het conferentiecentrum is ervaren en helpt graag bij het plannen van uw evenement: het registratieproces, hostessenservice en parkeerwachters, een thema decoratie, de bewegwijzering of andere punten.  De ploeg van BluePoint Antwerpse staat tot uw dienst.

Neem contact op met BluePoint's event organisatoren en bespreek met hen hoe u uw bedrijfsevenement in Antwerpen wenst te organiseren.

 

Welkom

Kies uw taal

BluePoint taal Nederlands
Nederlands

Welcome

Choose your language

BluePoint language English
English

Bienvenue

Choisissez votre langue

BluePoint langue Français
Français