Tech.SERVICES

Tech.SERVICES


BluePoint Antwerpen,
een meeting locatie die succesvolle presentaties garandeert

Steeds meer event organisatoren zijn afhankelijk van betrouwbare apparatuur voor vergaderingen, presentaties en evenementen. Audio-video en geluidsapparatuur moet state-of-the-art zijn om bij te dragen aan het succes van uw onderneming. BluePoint is een meeting center in Antwerpen waar u advies en audio-video ondersteuning vindt

Wanneer u een event organiseert in Antwerpen bekijk dan eerst de oplossingen van evenementenlocatie BluePoint Antwerpen: eenvoudige aansluiting met de projector dankzij click-share-technologie ter vervanging van kabels, intelligente borden ter vervanging van flipovers waardoor er geen papier meer nodig is zijn slechts enkele van onze nuttige technologie troeven.

Neem contact op met onze locatie in Antwerpen en leer meer over de voordelen die u heeft bij het huren van een meeting room in Antwerpen voor uw eerstvolgende vergadering.


 

bluepoint antwerpen presentations


bluepoint antwerpen business event


Catering voor uw
business event in Antwerpen

De kwaliteit van event catering is tegenwoordig van cruciaal belang bij het organiseren van ieder zakelijk evenement. Overweeg daarom BluePoint conference center in Antwerpen waar u uw gasten beslist kunt imponeren met creatieve en heerlijke event catering. Naast een brede waaier catering suggesties voor opleidingen,  vergaderingen, lunches, diners en recepties kunt u altijd rekenen op een creatief catering team voor  voorstellen op maat van uw evenement.

Neem contact met onze BluePoint event catering experts in Antwerpen. Laat u inspireren en huur een passende zaal voor uw volgende meeting of bedrijfsevenement in Antwerpen. De catering ruimtes baden in daglicht en de kwaliteitsvolle gerechten geven uw gasten de nodige energie.


Laat u begeleiden door BluePoint event planners voor de organisatie uw events in Antwerpen

Laat uw agenda het toe om naast uw dagelijkse werklast ook nog een evenement te organiseren? Zo niet, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Bij het huren van een zaal of meeting room in Antwerpen voor uw bedrijfsevenement krijgt u voldoende ondersteuning van het BluePoint event team.

Het ervaren conference team van de eventlocatie BluePoint Antwerpen helpt u graag bij het plannen van uw evenement: startende met het registratieproces, hostessenservice, parkeerwachters, een thema decoratie, de bewegwijzering van het event en veel meer. 

Neem contact op met BluePoint's event organisatoren en bespreek met hen hoe u uw bedrijfsevenement in Antwerpen wenst te organiseren.

 

Welkom

Kies uw taal

BluePoint taal Nederlands
Nederlands

Welcome

Choose your language

BluePoint language English
English

Bienvenue

Choisissez votre langue

BluePoint langue Français
Français