bluepoint icon landing meet events

Meet.EVENTS

Organiseer een vergadering in Antwerpen

Mocht u een vergaderruimte willen huren in Antwerpen, weet dat BluePoint over 25 multifunctionele zalen beschikt, waar u vergaderingen, seminaries, opleidingen en andere zakelijke evenementen  tot 800 deelnemers kunt organiseren. BluePoint conferentiecentrum Antwerpen biedt niet alleen de juiste meeting en evenementen ruimtes te huur, maar ook tal van aanvullende diensten wat het organiseren van een bedrijfsevenement eenvoudig maakt. Boek een geschikte ruimte en laat u begeleiden door een van onze vertegenwoordigers bij het plannen van uw evenement.

Ontdek hoe het ervaren en flexibele BluePoint Antwerpen team u kan  bijstaan voor het organiseren van volgende zakelijke bijeenkomst.Plan een business event in Antwerpen in een handomdraai

Het kiezen van BluePoint Antwerpen voor uw volgende opleiding of vergadering heeft als voordeel dat u slechts één enkel contactpersoon nodig heeft voor de volledige organisatie van uw evenement. De locatie biedt ondersteuning voor de presentatie met audio-visuele en geluidsapparatuur en de eigen catering-afdeling zal uw gasten te verwennen met een heerlijke welkom koffie, een walking lunch, een cocktail receptie of een diner.

Ontdek de brede waaier aan vergaderzalen die u kan u huren voor een vergadering of een bedrijfsevenement in Antwerpen. Onze event experts helpen u graag verder met de event organisatie.

 

Welkom

Kies uw taal

BluePoint taal Nederlands
Nederlands

Welcome

Choose your language

BluePoint language English
English

Bienvenue

Choisissez votre langue

BluePoint langue Français
Français