bluepoint icon landing meet events

Meet.EVENTS

Bent u op zoek naar een meeting room in Antwerpen?

Overweeg dan voor uw eerstvolgende meeting in Antwerpen BluePoint als meeting locatie in Antwerpen. U kunt daar 25 verschillende en multifunctionele event zalen huren. Ideaal voor het organiseren van meetings, seminaries, vergaderingen, opleidingen en andere bedrijfsevnementen in Antwerpen tot 600 deelnemers.

BluePoint meeting center Antwerpen biedt niet allen meeting rooms & vergaderzalen te huur voor events maar ook tal van aanvullende event diensten. Het organiseren van een evenement in Antwerpen wordt bij bedrijfscentrum BluePoint Antwerpen daardoor zeer gemakkelijk.

Boek een meeting in Antwerpen en laat u begeleiden door een van onze event planners.Organiseer een business event in Antwerpen in een handomdraai

Het kiezen van BluePoint als eventlocatie in Antwerpen voor uw volgende meeting of vergadering heeft als voordeel dat u slechts één enkele contactpersoon nodig heeft voor de volledige organisatie van uw evenement.

De evenementenlocatie Antwerpen biedt u ondersteuning voor presentaties dankzij high tech audio-video en geluidsapparatuur en de eigen catering-afdeling zal uw gasten verwennen met een heerlijke welkom koffie, een walking lunch, een cocktail receptie of een diner.

Ontdek de brede waaier aan meeting zalen die u kan u huren voor een evenement in Antwerpen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Welkom

Kies uw taal

BluePoint taal Nederlands
Nederlands

Welcome

Choose your language

BluePoint language English
English

Bienvenue

Choisissez votre langue

BluePoint langue Français
Français