Kantoorruimtes te huur in Antwerpen

Huur uw werkplek bij BluePoint Antwerpen

BluePoint Antwerpen biedt comfortabele kantoorruimtes, co-working ruimtes, een privé kantoor of serviced office, of zelfs een virtueel kantoor. Bovendien zijn tal van dienstverleningen inbegrepen bij business center BluePoint, zodat u zich kunt toespitsen op uw core business. Alle andere facilitaire diensten worden door BluePoint Antwerpen behartigd.

 

 


Huur een virtueel kantoor in Antwerpen

Laat uw bedrijfsadres registreren bij BluePoint Antwerpen


Een virtueel kantooradres of postbusservice bij BluePoint Antwerpen laat u toe uw bedrijf te domiciliëren in een bekend business centrum, en er al uw klanten te ontvangen.

Indien u een virtueel kantoor bij BluePoint huurt, kan u ook tegen voordelige tarieven gebruik maken van de vergaderzalen.

Zo kan u het imago van uw bedrijf nieuw leven inblazen, en kost het slechts een fractie van wat u zou betalen voor een fysiek, voltijds bezet kantoor!

 


 

bluepoint antwerpen virtual office


bluepoint antwerpen renting workspace


Co-working in Antwerpen

BluePoint Antwerpen biedt u binnenkort co-working ruimtes aan

Co-working is de nieuwe manier van werken van de eenentwintigste eeuw. Freelance professionals, ondernemers en telewerkers delen een kantoorruimte waar ze hun productiviteit kunnen opschroeven en hun netwerk kunnen uitbreiden. Het isolement van thuiswerken of de last om op verplaatsing bij de klant te werken, is hierbij verleden tijd.

Co-working biedt alle mogelijkheden van een klassieke kantoorruimte tot een flexdesk, maar zonder de poespas en verlammende competitiviteit. Het bevordert de interactie, verhoogt uw energie en motivatie, en creëert nieuwe professionele mogelijkheden.

Welkom

Kies uw taal

BluePoint taal Nederlands
Nederlands

Welcome

Choose your language

BluePoint language English
English

Bienvenue

Choisissez votre langue

BluePoint langue Français
Français