Bent u op zoek naar meeting rooms of eventzalen in Antwerpen?

BluePoint is een ideale meeting en event locatie in Antwerpen en biedt talrijke ondersteunende diensten aan.

U kan zalen huren voor vergaderingen, seminaries, trainingen en andere professionele of privé-evenementen voor maximaal 600 deelnemers. Ook voor andere feestelijke evenementen, huwelijksfeesten en zelfs duurzame evenementen kan u bij BluePoint terecht.

Alle zalen in Antwerpen zijn uitgerust met professioneel hightech audiovisuele apparatuur en innovatieve technologie om evenementen op hoog niveau te garanderen.

Verschillende ondersteunende diensten, waaronder cateringdiensten, maken de organisatie van uw vergaderingen en evenementen zeer eenvoudig. BluePoint Antwerpen biedt ook drie buitenruimtes, waaronder een prachtig dakterras.

Laat u de hele organisatie van een evenement liever aan professionelen over? Dan bent u daarvoor bij BluePoint ook aan het juiste adres. Wij helpen u graag met de planning en organisatie van uw evenement en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Neem een kijkje op de volgende pagina’s of neem meteen contact op met één van onze event experts. Zij helpen u graag bij het kiezen van de juiste event room en de bijbehorende diensten om uw evenement in Antwerpen tot een succes te maken.

 

Welk type evenement wilt u organiseren in Antwerpen? 

 

bluepoint icon meeting
Vergaderingen
bluepoint icon bedrijfsevenementen
Bedrijfsevenementen
bluepoint icon feesten
Feestelijke evenementen
bluepoint icon outdoor events
Outdoor evenementen
bluepoint icon prive
Privéfeesten
bluepoint icon wedding
Huwelijksfeest
bluepoint icon duurzaam
Duurzame evenementen