Bent u op zoek naar inspirerende vergaderzalen of zoekt u een kant en klaar kantoor of een coworking ruimte in Antwerpen?

Het BluePoint Antwerpen business center, voordien ALM  Antwerpen, ligt in een groene en rustige omgeving op 10 minuten van Berchem station en biedt gemakkelijke parkeerfaciliteiten, zowel boven als ondergronds met elektrische laadpalen. Er is eveneens een overdekte fietsenstalling beschikbaar.

We bieden 25 vergaderzalen te huur in een klassiek en indrukwekkend gebouw met uiteenlopende faciliteiten voor het organiseren van meetings, vergaderingen en evenementen tot 600 deelnemers. Naast bedrijfsfeesten zijn onze zalen ook geschikt voor het organiseren van grote, feestelijke evenementen, privéfeesten en huwelijken. Wist u dat BluePoint ook helpt bij het organiseren van een duurzaam evenement? BluePoint's grootste evenementenruimte biedt tal van audio-visuele mogelijkheden voor efficiënte presentaties.

Catering op maat voor vergaderingen, conferenties, workshops, product presentaties, recepties en walking dinners maken ook deel uit van de diensten van het bedrijvencentrum in Antwerpen. Onze eventplanners helpen ook graag bij de organisatie van uw event

Diverse openluchtruimtes, waaronder het prachtige dakterras, vervolledigen de voordelen van deze Antwerpse evenementenlocatie en zijn ideaal voor het houden van een bedrijfsbarbecue of een tuinfeest.

In het bedrijvencentrum BluePoint  in Antwerpen kan u ook terecht voor het huren van kantoren. Een centrale receptie biedt ruime ondersteunende diensten voor elk type bedrijf, klein of groot. Of u nu zoekt naar een kant-en-klaar kantoor, een coworking plek of enkel een virtueel kantoor, BluePoint biedt u alle mogelijke opties aan.

 

Vraag een bezoek aan Vraag een offerte aan

 

 

NUTTIGE DOCUMENTEN

bluepoint icon brochure
BROCHURE
bluepoint icon floorplan
GRONDPLANNEN
bluepoint icon capacities
CAPACITEITEN
bluepoint icon catering
CATERING