BluePoint Antwerpen, jouw inspirerende evenementenlocatie 

Het BluePoint bedrijvencentrum in Antwerpen is een bruisende, zakelijke hub in een groen lapje stad. Laat je onderdompelen in onze professionele, groenrijke omgeving en maak van al jouw zakelijke en privé-evenementen een ongeëvenaard succes.


 


Downloads


De ligging 

Het business & conference center bevindt zich op slechts 10 minuten van Berchem station. Een goede bereikbaarheid met de auto of openbaar vervoer is verzekerd. Parkeerfaciliteiten vind je zowel boven- als ondergronds en ook aan duurzaamheid geen gebrek. Elektrische laadpalen zijn aanwezig op het terrein, en voor de sportievelingen die al fietsend komen voorzien we een overdekte fietsenstalling (en douches!).

bluepoint antwerpen building
rooftop terrace bluepoint antwerpen

Multifunctionele vergader- en evenementenzalen

Bij BluePoint vind je 25 vergaderzalen, gehuisd in een klassiek en indrukwekkend gebouw. De zalen zijn geschikt voor een hele resem events. Zo zijn vergaderingen en congressen de meest voor de hand liggende, maar ook andere evenementen organiseren we met veel zorg. Denk maar aan personeelsfeesten, team buildings, tuin- of huwelijksfeesten. Elk evenement - zakelijk of feestelijk - is bij ons en onze event planners in goede handen. Je kan tot wel 600 gasten uitnodigen, meer dan genoeg om er een spectaculair event van te maken.


Mag het écht feestelijk zijn? Dan betovert het dakterras je ongetwijfeld. Het is dé eyecatcher van BluePoint Antwerpen en leent zich voor tal van events. Laat die afterwork drinks en zomerse barbecues maar komen!

Efficiënte kantoren en werkplekken

In het bedrijvencentrum BluePoint in Antwerpen kan je ook terecht voor het huren van kantoren. Of je nu een start-up, scale-up of zelfstandig ondernemer bent, we voorzien formules op maat van jouw bedrijf en werksituatie. Dat gaat van privékantoren tot coworking plekken of virtuele kantoren. Onze grootste troef? Wij nemen de logistieke kant van je over, zodat jij je kan focussen op de groei van je bedrijf.

office space bluepoint antwerpen

Onze ondersteunende on-site faciliteiten

Krijg je maar niet genoeg van onze vergaderzalen en eventruimtes? Dan hebben we goed nieuws: there’s more! Wie onze vergaderzalen huurt, mag rekenen op een brede waaier aan on-site faciliteiten.

  • Zalen aangepast volgens capaciteit
  • Audiovisueel materiaal van hoge kwaliteit (hd-ledschermen, projectoren, belichtings- en geluidsapparatuur, microfoons, camera’s, clickshare technologie, smartboards, digitale flipcharts) 
  • Technische ondersteuning voor, tijdens en na je evenement
  • Toegang tot de aanpalende terrassen en het indrukwekkende dakterras
  • Laat je verleiden door de uiteenlopende, gevarieerde cateringformules, bereid met lokale seizoensproducten

Wie een kantoor huurt bij BluePoint laten we natuurlijk ook niet zonder leuke extra’s zitten. Bij de huur van een kantoorruimte hoort een gecentraliseerde ontvangstbalie, postverwerking en -bedeling en toegang tot de vergaderzalen en ontspanningsruimtes.

Een groots congres, boeiende vergadering, spetterend feest of efficiënt kantoor? BluePoint doet het allemaal! Kom langs in ons bedrijvencentrum in Antwerpen en ontdek zelf alle mogelijkheden.Maak kennis met onze teamleden uit Antwerpen. Zij helpen u graag verder.

Charlotte Limbach

Charlotte Limbach

Floor Manager
Hilde Van Reeth

Hilde Van Reeth

Welcome Desk Coordinator
Jasper De Decker

Jasper De Decker

Sales Executive Meetings & Events
Jona Van Noten

Jona Van Noten

Sales Executive Meetings & Events
Julia Melio

Julia Melio

Sales Executive Meetings & Events
Julie Mirzabekian

Julie Mirzabekian

Sales Executive Meetings & Events
Michelle Limbach

Michelle Limbach

Assistant Floor & Catering Supervisor
Xander Te Boekhorst

Xander Te Boekhorst

Audiovisual Coordinator
Zoë Boyen

Zoë Boyen

Welcome Desk Coordinator