Een keer per jaar moeten stakeholders verplicht geïnformeerd worden over het voorbije boekingsjaar. Dat gebeurt in een algemene of statutaire vergadering. Het liefst van al organiseer je die vergadering op een professionele locatie waar al je gasten comfortabel kunnen plaatsnemen. BluePoint heeft alles in huis om het jou en je gasten zo aangenaam mogelijk te maken tijdens het lange vergaderen. Denk maar aan ruime zalen, comfortabel meubilair, projectie- en presentatiemateriaal, vertaalcabines, connecties met vertalers en zelfs catering. Kom langs in ons business center en ontdek al onze troeven!


Referenties


Bij BluePoint sla je niet twee, maar drie vliegen in één klap.

Voor je algemene of statutaire vergadering vind je bij ons ruime, professionele zalen, kwalitatief hoogstaand audiovisueel materiaal en de nodige technische support op één locatie.

algemene vergadering

Algemene en Statutaire vergaderingen locaties


Onze troeven

 • Vlot bereikbare locatie met voldoende parkeergelegenheid
 • Zalen moduleerbaar volgens het aantal deelnemers
 • Diverse zaalopstellingen zoals u-shape en theateropstelling
 • Presentatie-apparatuur zoals hd-ledschermen, laserpointers, projectoren en draadloze microfoons
 • Tafelmicrofoons zonder kabel en hoofdtelefoons
 • Vertaalcabines (al dan niet met vertalers afkomstig via BluePoint)
 • Votingsystemen
 • Livestreamsoftware voor online en hybride vergaderingen
 • Lekkere catering voor tussendoor of achteraf

Je vergadering professioneel aanpakken? Kom langs bij de business centers van BluePoint en ontdek hoe we van jouw algemene of statutaire vergadering een succes maken.

 


Algemene en statutaire vergaderingen bij BluePoint

Een statutaire of algemene vergadering is de moeder van alle vergaderingen. Per jaar komen de aandeelhouders van vennootschappen en verenigingen ten minste een keer samen om beslissingen te nemen. Over de goedkeuring van de jaarrekening bijvoorbeeld. Kortom, het is dé belangrijkste zakelijke bijeenkomst. Wanneer jij zo’n vergadering organiseert, wil je liefst dat alles op rolletjes loopt. Van de locatie en technische kant tot zelfs de catering. Geen stress, BluePoint is het business center bij uitstek om jouw algemene en statutaire vergaderingen te hosten.

statutaire vergadering
bluepoint brussel

Vlot bereikbare locatie

De business centers van BluePoint zijn terug te vinden in Antwerpen, Brussel en Luik. Elke locatie is makkelijk bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en zelfs de fiets. Parkeerplaatsen zijn er in overvloed (ofwel ondergronds, ofwel voor de deur) en met het oog op duurzaamheid zijn er elektrische laadpalen aanwezig én een overdekte fietsenstalling. Wees gerust, dankzij de goede ligging geraken alle leden ter plekke voor de vergadering.

Moderne zalen voor een productieve statutaire vergadering

BluePoint is een uiterst professionele setting, ideaal voor al je statutaire en algemene vergaderingen. Elke locatie beschikt over ruime, moderne zalen. Of je nu veel of weinig stakeholders uitnodigt, je vindt vast en zeker een zaal die aan je noden voldoet. Bovendien zijn verschillende zaalopstellingen mogelijk, voor een maximum aan interactie. Denk maar aan de u-shape of theateropstelling. Om de productiviteit van de vergadering verder te stimuleren, baden onze zalen in natuurlijk daglicht en wordt de temperatuur geregeld met airconditioning en verwarming. Tot slot is elke zaal voorzien van comfortabel meubilair. Zo is de vergadering op zich alvast een pak aangenamer.

vergaderzaal met natuurlijk daglicht

De technische faciliteiten

Je vergadering verloopt pas vlot als ook de techniek meewil. Daarom staat er een heel team van technische experts voor je klaar. Je kan op hun support rekenen bij de opbouw en tijdens je vergadering zelf. Een kink in de kabel wordt zo snel opgelost, zodat jij probleemloos verder kunt met je presentatie. Verder zijn alle zalen uitgerust met hypermoderne technologische apparatuur:

 • Hd-ledschermen met projectoren
 • Draadloze clicksharetechnologie en digitale flipcharts
 • Laserpointers of afstandsbediening
 • Dasspeldmicrofoons
 • Snelle internetverbinding
 • Tafelmicrofoons zonder kabel en hoofdtelefoons
 • Votingsysteem
 • Vertaalcabines

Nood aan vertalers voor je algemene of statutaire vergadering? Doe een beroep op de connecties van BluePoint. Wij brengen je graag met enkele goede vertalers in contact. Uiteraard ben je ook volledig vrij om zelf je vertalers mee te brengen naar onze locaties.

Lekkere extra’s tijdens de algemene vergadering

Belangrijke zakelijke meetings zoals algemene of statutaire vergaderingen vragen enorm veel (mentale) energie. Geef je deelnemers een smakelijke boost en ze kunnen er weer helemaal tegenaan. BluePoint maakt het je gemakkelijk, want onze business centers hebben elk hun eigen cateringdienst. Of het nu om een hapje tussendoor, een middagmaal of een drankje achteraf gaat, onze cateraars verzorgen elk gerecht tot in de puntjes. 

Een locatie voor je algemene of statutaire vergadering? Kom langs bij BluePoint en laat je overtuigen door de professionaliteit van onze business centers en allround aanpak. Tot snel!