BLUEPOINT VENUES

BLUEPOINT ANTWERPEN

BluePoint Venue in antwerpen

Bedrijvencentrum BluePoint Antwerpen is een uitstekende locatie voor opleidingen, vergaderingen en evenementen op een steenworp van de stad.

Bezoek BluePoint Antwerpen

BLUEPOINT BRUSSELS

BluePoint Venue in Brussels

Het business centrum BluePoint Brussels in de buurt van de Europese wijk is een verrassende locatie voor vergaderingen, evenementen en verhuur van kantoren.

Bezoek BluePoint Brussels

BLUEPOINT LIÈGE

BluePoint Venue in Liège

Het exclusieve BluePoint Liège business center in het hart van Luik is ideaal voor bedrijfsmeetings en voor het huren van instapklare kantoren.

Bezoek BluePoint Liège


OVER BEDRIJVENCENTRUM BLUEPOINT

BLUEPOINT Meet. Work. Tech.

BLUEPOINT Meet. Work. Tech. zijn dynamische meeting & netwerk locaties gevestigd in Antwerpen, Brussel en Luik

Ze bieden een brede waaier aan efficiënte evenementen en vergaderzalen te huur maar ook kantoren en co-werkplekken waar technologie centraal staat.

De 3 business centres bieden een "plug and play" oplossing voor de organisatie van vergaderingen en voor het huren van werkplekken.

Als klant van BluePoint kan u zich toespitsen op uw eigen bedrijf en activiteit, netwerken en ideeën en kennis uitwisselen met andere technologisch gedreven bedrijven die er gevestigd zijn.

BluePoint heeft vandaag een business centre in Antwerpen, een business center in Brussel en opende recent nog een business centre in Luik. Alle sites beschikken over modulaire evenementen ruimtes met een breed dienstenpakket waaronder audiovisuele expertise en creatieve  en smaakvolle catering.

Nuttige technologieën zoals videoconferencing en live streaming dragen ook bij aan een betere ROI (return on investment) van business evenementen.

EEN NIEUWE VISIE

BluePoint Meet. Work.Tech is het product van een fusie van drie vastgoedbedrijven, dat geruime tijd actief waren in het verhuur van kantoor- en vergaderruimtes: het welbekende ALM Antwerpen sinds 1990, het gerenommeerd Diamant Brussels sinds 1998 en het recente Diamant Luik sinds 2015.

Een brede waaier aan multifunctionele vergaderzalen met diverse kwalitatieve in -house diensten waaronder catering gecombineerd met het verhuren van kantooroppervlakte maakt de drie gebouwen succesvol. Door het bundelen van hun ervaring en krachten is een nieuwe visie ontstaan.

.


GEVESTIGD IN ANTWERPEN, BRUSSEL, LUIK

BLUEPOINT MEET. WORK. TECH.

Geïnspireerd door Agoria, een organisatie die de Belgische technologische industrie vertegenwoordigd,  staat BluePoint voor een nieuwe generatie van dynamische meeting & werkplekken. Een nieuwe sterke identiteit voor de drie locaties gevestigd in Antwerpen, Brussel en Luik. Gezamenlijk bieden wij meer dan 50 modulaire evenement en vergaderzalen te huur alsook inspirerende kantoor en co-working plekken gestimuleerd door technologie.

Wij begrijpen de behoeften van onze klanten en proberen om hun professionele taken te vereenvoudigen door het aanbieden van ‘slimme’ vergader en werkoplossingen. Het is belangrijk voor ons het resultaat van uw activiteit te verbeteren. Omwille van onze "plug and play" systemen kan u zich bij ons concentreren op het ontwikkelen en uitbreiden van uw bedrijf, kan u ideeën en kennis delen alsook netwerken met andere technologie gedreven bedrijven.

25
VRIENDELIJKE & GEDREVEN MEDEWERKERS
STAAN TOT UW DIENST!

VERBETER HET ROI VAN UW EVENEMENTEN

BluePoint locaties zijn functioneel, bieden een brede waaier aan event zalen en diensten: audiovisuele expertise, creatieve catering en toegepaste technologie zoals videoconferencing of live streaming dragen aan een betere ROI (Return On Investment) van elk business evenement.

MEER DAN 5000 RESERVATIES IN 2016

50 MODULAIRE VERGADER- & EVENT ZALEN

CERTIFICATE OF EXCELLENCE

De locaties in Brussel & Antwerpen hebben een ‘certificate of excellence’ gekregen van één van de grootste event planner community. Bekijk de reviews op volgende link. www.eventplanner.be

ECOLOGISCH VERANTWOORD

BluePoint Meet. Work.Tech hecht veel belang aan het milieu en staat paraat om duurzaamheid te integreren in zijn producten en diensten. De Brusselse locatie werd al bekroond met het certificaat van de groene sleutel en de andere locaties zullen binnenkort volgen.

TOTALE OPPERVLAKTE VAN 55.000m2 AAN
SLIMME KANTOOROPLOSSINGEN

BOVENDIEN

BluePoint locaties zijn de thuisbasis van Agoria, een organisatie die de weg effent voor technologische geïnspireerde Belgische bedrijven met ambitie.

 

BLIJF VERBONDEN

Gepaard aan ons nieuw imago, zullen we ook ons netwerk uitbreiden op het web en onze social media pagina’s regelmatig met nuttige informatie, tips & tricks en nog veel meer nieuws voeden. Blijf in contact en mis de informatie niet. Help ons de BluePoint gemeenschap uit te breiden!

 

3
Locaties
26
Jaren ervaring
55
Eventruimtes
6.500
Events in 2018
180.000
Bezoekers in 2018

Welkom

Kies uw taal

BluePoint taal Nederlands
Nederlands

Welcome

Choose your language

BluePoint language English
English

Bienvenue

Choisissez votre langue

BluePoint langue Français
Français