We now guarantee 1.5m meetings

Bekijk het filmpje over virtuele vergaderingen


Bluepoint Antwerpen

BluePoint Venue in antwerpen

Bedrijvencentrum BluePoint Antwerpen is een uitstekende locatie voor opleidingen, vergaderingen en evenementen op een steenworp van de stad.

Bluepoint Brussel

BluePoint Venue in Brussels

Het business centrum BluePoint Brussels in de buurt van de Europese wijk is een verrassende locatie voor vergaderingen, evenementen en verhuur van kantoren.

Bluepoint Luik

BluePoint Venue in Liège

Het exclusieve BluePoint Liège business center in het hart van Luik is ideaal voor bedrijfsmeetings en voor het huren van instapklare kantoren.


OVER BLUEPOINT

BLUEPOINT Meet. Work. Tech.

BLUEPOINT Meet. Work. Tech. zijn dynamische business centres en event locaties gevestigd in Antwerpen, Brussel en Luik

Ze bieden enerzijds een brede waaier aan efficiënte event ruimtes en vergaderzalen te huur aan, anderzijds ook kantoren en coworking waar technologie centraal staat.

U kan in alle drie business centres terecht voor een "plug and play" oplossing  voor de organisatie uw vergaderingen en evenementen alsook voor het huren van een kantoor.

Als klant van BluePoint kan u zich toespitsen op uw eigen bedrijf en activiteiten en op een efficiente manier netwerken, ideeën en kennis uitwisselen met andere technologisch gedreven bedrijven die er gevestigd zijn.

De BluePoint business centers in Antwerpen, Brussel en Luik bieden ook een brede waaier aan on-site diensten aan voor kantoren en evenementen waaronder een centrale receptie, mail en print room, audiovisuele expertise en creatieve  en smaakvolle catering.

Nuttige technologieën zoals videoconferencing en live streaming dragen ook bij aan een betere ROI (return on investment) van business evenementen.

Lees meer