We now guarantee 1.5m meetings


BLUEPOINT LOCATIES IN BELGIË

BLUEPOINT ANTWERPEN

BluePoint Venue in antwerpen

Bedrijvencentrum BluePoint Antwerpen is een uitstekende locatie voor opleidingen, vergaderingen en evenementen op een steenworp van de stad.

Bezoek BluePoint Antwerpen

BLUEPOINT BRUSSEL

BluePoint Venue in Brussels

Het business centrum BluePoint Brussels in de buurt van de Europese wijk is een verrassende locatie voor vergaderingen, evenementen en verhuur van kantoren.

Bezoek BluePoint Brussels

BLUEPOINT LUIK

BluePoint Venue in Liège

Het exclusieve BluePoint Liège business center in het hart van Luik is ideaal voor bedrijfsmeetings en voor het huren van instapklare kantoren.

Bezoek BluePoint Liège


OVER BLUEPOINT

BLUEPOINT Meet. Work. Tech.

BLUEPOINT Meet. Work. Tech. zijn dynamische business centres en event locaties gevestigd in Antwerpen, Brussel en Luik

Ze bieden enerzijds een brede waaier aan efficiënte event ruimtes en vergaderzalen te huur aan, anderzijds ook kantoren en coworking waar technologie centraal staat.

U kan in alle drie business centres terecht voor een "plug and play" oplossing  voor de organisatie uw vergaderingen en evenementen alsook voor het huren van een kantoor.

Als klant van BluePoint kan u zich toespitsen op uw eigen bedrijf en activiteiten en op een efficiente manier netwerken, ideeën en kennis uitwisselen met andere technologisch gedreven bedrijven die er gevestigd zijn.

De BluePoint business centers in Antwerpen, Brussel en Luik bieden ook een brede waaier aan on-site diensten aan voor kantoren en evenementen waaronder een centrale receptie, mail en print room, audiovisuele expertise en creatieve  en smaakvolle catering.

Nuttige technologieën zoals videoconferencing en live streaming dragen ook bij aan een betere ROI (return on investment) van business evenementen.

EEN NIEUWE VISIE

BluePoint Meet. Work.Tech is het product van een fusie van drie vastgoedbedrijven, dat geruime tijd actief waren in het verhuur van kantoor- en vergaderruimtes: het welbekende ALM Antwerpen sinds 1990, het gerenommeerd Diamant Brussels sinds 1998 en het recente Diamant Luik sinds 2015.

Een brede waaier aan multifunctionele vergaderzalen met diverse kwalitatieve in -house diensten waaronder catering gecombineerd met het verhuren van kantooroppervlakte maakt de drie gebouwen succesvol. Door het bundelen van hun ervaring en krachten is een nieuwe visie ontstaan.

.


GEVESTIGD IN ANTWERPEN, BRUSSEL, LUIK

BLUEPOINT MEET. WORK. TECH.

Geïnspireerd door Agoria, een organisatie die de Belgische technologische industrie vertegenwoordigd,  staat BluePoint voor een nieuwe generatie van dynamische meeting & werkplekken. Een nieuwe sterke identiteit voor de drie locaties gevestigd in Antwerpen, Brussel en Luik. Gezamenlijk bieden wij meer dan 55 modulaire evenement en vergaderzalen te huur alsook inspirerende kantoor en co-working plekken gestimuleerd door technologie.

Wij begrijpen de behoeften van onze klanten en proberen om hun professionele taken te vereenvoudigen door het aanbieden van ‘slimme’ vergader en werkoplossingen. Het is belangrijk voor ons het resultaat van uw activiteit te verbeteren. Omwille van onze "plug and play" systemen kan u zich bij ons concentreren op het ontwikkelen en uitbreiden van uw bedrijf, kan u ideeën en kennis delen alsook netwerken met andere technologie gedreven bedrijven.

25
VRIENDELIJKE & GEDREVEN MEDEWERKERS
STAAN TOT UW DIENST!

VERBETER HET ROI VAN UW EVENEMENTEN

BluePoint locaties zijn functioneel, bieden een brede waaier aan event zalen en diensten: audiovisuele expertise, creatieve catering en toegepaste technologie zoals videoconferencing of live streaming dragen aan een betere ROI (Return On Investment) van elk business evenement.

MEER DAN 6500 RESERVATIES IN 2018

50 MODULAIRE VERGADER- & EVENT ZALEN

CERTIFICATE OF EXCELLENCE

De locaties in Brussel & Antwerpen & Luik hebben een ‘certificate of excellence’ gekregen van één van de grootste event planner community. Bekijk de reviews op volgende link. www.eventplanner.be

ECOLOGISCH VERANTWOORD

BluePoint Meet. Work.Tech hecht veel belang aan het milieu en staat paraat om duurzaamheid te integreren in zijn producten en diensten. De Brusselse locatie werd al bekroond met het certificaat van de groene sleutel en de andere locaties zullen binnenkort volgen.

TOTALE OPPERVLAKTE VAN 55.000m2 AAN
SLIMME KANTOOROPLOSSINGEN

BOVENDIEN

BluePoint locaties zijn de thuisbasis van Agoria, een organisatie die de weg effent voor technologische geïnspireerde Belgische bedrijven met ambitie.

 

BLIJF VERBONDEN

Gepaard aan ons nieuwe imago, zullen we ook ons netwerk uitbreiden op het web en onze social media pagina’s regelmatig met nuttige informatie, tips & tricks en nog veel meer nieuws voeden. Blijf in contact en mis de informatie niet. Help ons de BluePoint gemeenschap uit te breiden!

 

3
Locaties
26
Jaren ervaring
55
Eventruimtes
6.500
Events in 2019
180.000
Bezoekers in 2019

Welkom

Kies uw taal

BluePoint taal Nederlands
Nederlands

Welcome

Choose your language

BluePoint language English
English

Bienvenue

Choisissez votre langue

BluePoint langue Fran├žais
Fran├žais