View in browser

bluepoint banner
BluePoint Antwerpen
Filip Williotstraat 9
2600 Berchem
infoantwerpen@bluepoint.be
T +32 (0)3 280 45 11
BluePoint Brussels
Boulevard A. Reyers 80
1030 Brussels
infobrussels@bluepoint.be
T +32 (0)2 706 88 00
BluePoint Liège
Boulevard E. de Laveleye 191
4020 Liège
infoliege@bluepoint.be
T +32 (0)4 340 35 06
Crowdbeamer

bluepoint gebruikt bekroonde presentatie tools

Naast het verstrekken van de perfecte meeting- en event zalen, biedt BluePoint ook de meest innovatieve technologieën om de ervaring van zowel sprekers als gasten te verbeteren. Een van deze technologische tools is de Crowdbeamer, een smart device dat de moeite wegneemt van slides te uploaden en achteraf door te sturen naar deelnemers. Sprekers sluiten de Crowdbeamer aan op hun laptop, waardoor het publiek notities kan toevoegen aan de slides, deze kan downloaden en de nodige bijhouden. Hierdoor hoeven ze niet langer foto's te maken van de presentaties.
Zou u gebruik willen maken van de Crowdbeamer voor uw presentatie of vergadering? Onze Tech Experts helpen u graag verder!

Contacteer de experts

3D Mapping copy

3d mapping: voor een spectaculaire speech

Wanneer u graag iets extra speciaals aan uw presentatie wil toevoegen, overweeg dan het high-tech 3D-Mapping systeem dat BluePoint aanbiedt in Brussel. Deze techniek projecteert animaties en bewegende beelden op elk 3D object, zoals de kubussen die ter plaatse aanwezig zijn. Dit creëert een visueel aantrekkelijk beeld, wat de aandacht van uw gasten trekt zonder ze af te leiden van uw presentatie! 

Bekijk de video

Tech.Lounge

de door technologie geïnspireerde werkplek

Binnen BluePoint's vestiging in Brussel, biedt de Tech.Lounge een co-working ruimte voor alle tech-enthousiastelingen. Door het aanbieden van inspirerende werkplekken, verrassende ruimtes om meetings, brainstormsessies of workshops te houden, is de Tech.Lounge zonder twijfel de werkplek van de toekomst. Bezoek de website om meer te leren over de geavanceerde technologieën en hoe deze uw werkervaring kunnen verbeteren. Houd uw ogen open voor de gloednieuwe video over deze co-working ruimte! Nog altijd benieuwd? Ga naar ons Instagram profiel en Facebook pagina om de behind the scenes en de making of te zien.

Naar de Tech.Lounge

catchboxes

maak meetings productiever met catchbox

Meetings zijn niet altijd de meest enerverende activiteiten, maar het is belangrijk dat iedereen oplet om waardevolle informatie op te pikken. Met behulp van de Catchbox microfoon verandert BluePoint dagelijkse meetings in interactieve bijeenkomsten. Deze tool moedigt participatie aan en houdt van iedereen de aandacht vast, door het gooien van een zachte kubus (=microfoon) naar de persoon die de vraag moet beantwoorden. Deelnemers zijn meer gefocust en luisteren aandachtiger, waardoor de meeting productiever en leuk tegelijk wordt!

Bekijk de video

We horen graag van u!

Beantwoord deze mail of vind ons via

btn linkedin btn youtube btn facebook btn pinteresticon instagram

Questions or concerns? Contact us
© 2017 BluePoint, Inc. All Rights Reserved.

Unsubscribe | Update my profile